AnaSayfa > Siyaset > YENİ YILIN İLK MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

YENİ YILIN İLK MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Kdz. Ereğli Belediye Meclisi Ocak ayı ilk toplantısı yapıldı. Belediye Başkanı Halil Posbıyık, “Tüm halkımızın yeni yılını kutluyorum. 2020 yılı hayırlara vesile olsun” dedi.

02.Ocak.2020 Perşembe 16:53
A A

Kdz. Ereğli Belediye Meclisi Ocak ayı olağan toplantısı AKM Nikah Salonu’nda Belediye Başkanı Halil Posbıyık başkanlığında yapıldı.

Yeni yılın tüm halka hayırlar getirmesi dileğinde bulunan Belediye Başkanı Halil Posbıyık “Belediye meclis üyelerimiz, çalışma arkadaşlarımız, basın mensupları ve çok değerli Ereğli halkının yeni yılını en içten dileklerimle kutluyorum. Sağlık, sıhhat içerisinde nice seneler diliyorum. Allah hepinize, hepimize sağlık, sıhhat versin. Sağlıkla güzel işler yapalım inşallah. Belediyemizin de 2020 yılında performansı çok iyi olur. El ele vererek birlik beraberlik içerisinde güzel işler yaparız. 2020 yılı hayırlara vesile olsun. Ereğli'ye, Zonguldak’a, ülkemize hayırlar getirsin” dedi.

DENETİM KOMİSYONU BELLİ OLDU

Meclis toplantısında belediyenin bir yıllık faaliyetlerinin denetimini yapacak olan Denetim Komisyonu seçimleri yapıldı.

Kapalı zarf usulüyle seçim yapıldı. CHP grubundan 32’şer oy alan Emrah Karaaslan, Satılmış Yiğit ve Çetin Günce, AK Parti grubundan 27 oy alan Zafer Hüseyin Durmaz ve 26 oy alan Ayhan Erol Denetim Komisyonu’na seçildi. Denetim komisyonu, bir yıl süreyle görev yapacak.

SPOR KOMİSYONU KURULDU

Toplantıda ayrıca grupların önerisiyle ilçedeki sportif faaliyetleri desteklemek, belediye-hükümet işbirliğiyle alt yapı çalışmalarını organize etmek üzere Spor Komisyonu kurulmasına karar verildi.

Komisyona CHP grubundan Tarkan Atik, Sertan Kuzu ve Satılmış Yiğit, AK Parti Grubundan ise Yahya Çakır, Zafer Yalman ve Fuat Ulaş seçildiler.

Gündemdeki diğer maddeler de görüşülerek karara bağlandı.

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler