AnaSayfa > Siyaset > AK KADROLAR, İFTARDA BULUŞTU..

AK KADROLAR, İFTARDA BULUŞTU..

Ak Parti Kdz.Ereğli İlçe Başkanlığı, 30 Mart seçimlerinde Ereğli’de büyük bir başarıya imza atan AK Kadroları iftarda buluşturdu.. Gecede, ‘seçimler kişilerle değil, ekip çalışmasıyla kazanılır’ diyerek anlamlı bir konuşma yapan İlçe Başkanı Fatih Çakır, emeği geçen tüm AK Parti kadrolarına tek tek teşekkür etti.

07.Haziran.2014 Cumartesi 16:30
A A

AK Parti Kdz.Ereğli İlçe Başkanlığı tarafından Ereğli Büyük Anadolu Otel’de, AK Kadrolar için iftar yemeği programı düzenlendi.

AK Parti İlçe Başkanı Fatih Çakır ve yönetiminin organize ettiği iftara Eski Meclis Başkanı Köksal Toptan başta olmak üzere bazı vekiller, AK Parti MKYK Üyesi Emine Çift, 2 dönem Ereğli ve Zonguldak’a büyük hizmetleri geçmiş AK Partinin 22. Ve 23. Dönem Milletvekilleri Fazlı Erdoğan ve Polat Türkmen, AK Parti İl Başkanı Hamdi Uçar, Önceki dönem İl Başkanı Celil Uzun, AK Parti’nin eski ve yeni Belediye Başkanları, il ve ilçe örgütü yöneticileri, belde belediye başkanları, İl Genel ve Belediye Meclis  üyeleri, partililer ve sivil toplum örgütü yöneticileri katıldı.

ÇAKIR: SEÇİMLER KİŞİLERLE DEĞİL, EKİPLERİN ÇALIŞMASIYLA KAZANILIR

Ereğli Ak Parti İlçe Başkanı Fatih Çakır, programda yaptığı konuşmada, tüm davetlilerin ramazan ayının huzur içinde geçmesini dileyerek, "şu anda  2014 Mart yerel seçimlerinde sandık başlarında görev yapan arkadaşlarımız aramızda bulunuyor. Onlara çok teşekkür ediyorum. Eğer onlar görevlerini tam yapmasaydı, her sandıktan iki oyumuz çalınsaydı şu an seçimi kazanamamış olurduk. Seçimler kişilerle değil, ekiplerin çalışmasıyla kazanılır" dedi.

ÇAKIR KİMLERE TEŞEKKÜR ETTİ..

İftar programında teşkilat mensuplarına anlamlı bir konuşma yapan Çakır, 30 Mart seçimlerin mimarlarına tek tek teşekkür etti.

Çakır; “Bu büyük zaferi kazanmamızda emeği olan Sandık kurulu başkanlarımıza, Okul sorumlularımıza, Gençlik Kolları, Kadın Kolları ve Yönetim Kurulu Üyelerimize, Belediye Meclis Üyesi ve bir kısım Belediye Meclis Üyesi eşlerimize, İl Genel Meclis Üyelerimize, 2004 yılı Belediye Başkan Adayımız Cevat Kır’a, 2009 yılı Belediye Başkan Adayımız Yüksel Balcı’ya, İl Başkanımız Hamdi Uçar ve önceki dönem İl Başkanımız Celil Uzun’a, yaptığımız organizasyonlarda yanımızda olan önceki dönem Milletvekilimiz Polat Türkmen’e, ve maddi manevi her zaman yanımızda olan önceki dönem Milletvekilimiz Fazlı Erdoğan’a, her davetimizde bizi yalnız bırakmayan Milletvekilimiz Özcan Ulupınar’a ve son olarak değerli büyüğümüz  eski Meclis Başkanımız Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan’a çok teşekkür ediyorum” dedi.

İftar programı, emekli din görevlisi Halil İbrahim Demirbaş'ın yaptığı duayla sona erdi.

AK Parti heyeti daha sonra Feshane şenlikleri kapsamında Amfi Tiyatro’da düzenlenen Fatih Kısaparmak konserini birlikte izlediler.

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler

Köşe Yazarları

Videolu Haberler

Foto Galeri

  DÖVİZ KURLARI

Dolar   Euro
Alış Satış Değişim   Alış Satış Değişim
0 0 0   0 0 0

Hava Durumu