AnaSayfa > Güncel > KAYIN BİRADERİNİN ARACINA 6 KURŞUN SIKTI..

KAYIN BİRADERİNİN ARACINA 6 KURŞUN SIKTI..

Ereğli’nin Elmatepe mahallesinde kızgın enişte kayın biraderinin aracına kurşun yağdırdı. 6 merminin isabet ettiği araçtan sağ kurtulan Erdem G., polis karakoluna sığındı. Polis, kızgın enişte ve 3 arkadaşını sabaha karşı yakaladı.

04.Temmuz.2014 Cuma 13:13
A A

Elmatepe Mahallesi Yeni Çağlar sokakta dün gece saat 23.00 sıralarında meydana gelen olayda, enişte Y.K  aralarında bir süredir lastikçi dükkanının işletmesi nedeniyle sorun yaşadığı kayın biraderi Erdem G. İle buluşmak istedi. Erdem G.,  67 UD 686 plakalı hafif ticari kamyonet ile buluşmak için Elmatepe Mahallesi’ne geldiğinde Yeniçağlar Sokak üzerinde eniştesinin silahlı saldırısına uğradı. 6 kurşunun isabet ettiği aracı ile kaçmayı başaran Erdem G., Kdz. Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne gelerek durumu polise anlattı.

Kendisini eniştesinin konuşmak için çağırdığını ve buluşma yerine gittiğinde kendisine ateş edilmeye başlandığını anlatan Erdem G., aracı ile birlikte olay yerinden kaçtığını söyledi.

Aracını incelenmek üzere Bağlık Polis Karakoluna getiren Erdem G., burada verdiği ifadesinde eniştesi Y.K.’dan şikayetçi oldu.

Polis ekipleri olay yerinde yaptıkları incelemede çok sayıda mermi kovanı ve çekirdeği buldu. Mahalle sakinlerinden Mehmet Turan " Allah'tan çoluk çocuğa gelmemiş. Burada o saatte bir sürü çocuk var. Balkonda oturanlar var. Arabaya sekmiş. Adam öldüresiye atmış galiba" diye konuştu.

KIZGIN ENİŞTE SABAHA KARŞI YAKALANDI

Ereğli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Ekipleri, yaptıkları çalışma ile olay yerinden  67 TK 724 plakalı otomobil kaçtıkları tespit edilen enişte Y.K. ile yanında olduğu tahmin edilen İ.K., N.K. ve C.C.’yi sabaha karşı yakaladı.

Emniyette sorguya alınan zanlılar ifadelerinin ardından Adliyeye sevk edilecekler.

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler