AnaSayfa > Güncel > ŞENLİKLERE, FERHAT GÖÇER'Lİ FİNAL..

ŞENLİKLERE, FERHAT GÖÇER'Lİ FİNAL..

3 gün süren Uluslararası Osmanlı Çileği Kültür ve Sanat Şenliği, ünlü ses sanatçısı Ferhat Göçer’in verdiği konserle son buldu.

06.Ocak.2015 Salı 13:22
A A

Uluslararası Osmanlı Çileği Kültür ve Sanat Şenliği’nin finalinde sahne alan sanatçı Ferhat Göçer, alanı dolduran binlerce kişiye unutulmaz anlar yaşattı. Adeta müzik ziyafeti çektiren Göçer, sahnede kaldığı 1,5 saat boyunca albümlerinde yer alan şarkıları, hayranları için seslendirdi.
Geçirdiği trafik kazası sonrası genç yaşta hayatını yitiren şarkıcı Barış Akarsu’yu da unutmayan Göçer, Akarsu’nun ün yapmasında etkili olan Cem Karaca şarkısı ‘Islak Islak’ı, binlerce kişiyle birlikte söyledi.
Sanatçı Ferhat Göçer’in bu tutumu, büyük alkış topladı. Kalabalığı gören ve ‘Harika’ diyen Göçer, kendi cep telefonuyla selfie yapıp sosyal paylaşım sitelerinden paylaşacağı değişik el hareketleri yaptırdı. Şaşkına döndüğünü itiraf eden Göçer, “Biz sanatçılar Ereğli seyircisini iyi biliyoruz. Kendi aramızda bunları hep konuşuruz. Ama bu coşku ve kalabalık bambaşka” dedi.
Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, sahneye gelerek sanatçıya teşekkür etti. Uysal, “Bu gece bizlerle birlikte olduğunuz için hepinize tek tek teşekkür ediyorum. Ferhat beyi tebrik ediyoruz. Çok güçlü bir ses. O’nu aramızda görmekten çok mutluyuz” dedi.
Başkan Uysal sanatçıya Osmanlı Çileği ve Elpek Bezinden şal hediye etti. Osmanlı Çileğini yiyenin sesinin daha da gürleştiğini vurgulayan Başkan Uysal, aynı zamanda kendisi gibi bir doktor olan Göçer’in güçlü sesiyle önü çıktığını söyledi.
Şenlik, konser sonrası yapılan havai fişek gösterisi ile son buldu.

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler

Köşe Yazarları

Videolu Haberler

Foto Galeri

  DÖVİZ KURLARI

Dolar   Euro
Alış Satış Değişim   Alış Satış Değişim
0 0 0   0 0 0

Hava Durumu