AnaSayfa > Güncel > ‘SAZDAN ADAM’, EREĞLİ’Yİ COŞTURDU

‘SAZDAN ADAM’, EREĞLİ’Yİ COŞTURDU

Son aylarda yaptığı güncel müzik şovları ile dikkat çekerek ilçenin yerel değeri arasında gösterilen ‘Sazdan Adam’ topluluğu, Erdemir Ofis yolundaki konser alanını dolduran binlerce kişiye unutulmaz anlar yaşattı.

06.Ocak.2015 Salı 12:00
A A

Uluslararası Karadeniz Ereğli Osmanlı Çileği Kültür ve Sanat Şenlikleri kapsamında sahne alan Sazdan Adam Gurubu’nun solisti Ferhat Akman, söylediği şarkılarla göz doldurdu. Her yaştan katılımcısı olan gurup üyelerinin enstrüman hakimiyetleri ise alkış aldı.

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, konser sonrası çıktığı sahnede yaptığı konuşmada, Sazdan Adam gurubundan övgüyle bahsetti.
Başkan Uysal, sonraki yıllarda da devam edeceğini belirttiği şenliklerde, yerel sanatçılara ağırlık verileceğini hatırlatarak, “sizleri memnun etmeye devam edeceğiz. Her zaman sizleri dinleyip sizlerle karar vereceğiz. Gördüğünüz gibi, kendi değerlerimiz Sazdan Adam, sizleri nasılda eğlendirdi. Memnun musunuz? Her sene Sazdan Adam’ı çağıralım mı? Bunlar bizim çocuklarımız. Turkuaz ve diğer guruplarımızda Ereğli’nin yerel değerlerine, kendi çocuklarımıza her şenliğimizde sahneye çıkartacağız. Biz de, Ereğli Belediyesi olarak onlara destek vereceğiz” diye konuştu.



Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler

Köşe Yazarları

Videolu Haberler

Foto Galeri

  DÖVİZ KURLARI

Dolar   Euro
Alış Satış Değişim   Alış Satış Değişim
0 0 0   0 0 0

Hava Durumu