AnaSayfa > Güncel > BELEDİYE PLAJI AÇILDI; HEDEF MAVİ BAYRAK..

BELEDİYE PLAJI AÇILDI; HEDEF MAVİ BAYRAK..

Kdz.Ereğli Belediye Plajı, yeni yatırımlarla halkın hizmetine açıldı. Başkan Uysal, plajda yapılan çalışmaları yerinde denetleyerek; “Güvenliği üst düzeye çıkardık, 9 gözetleme kulesi kurup, 15 cankurtaran görevlendirdik ve 2 deniz aracı aldık. Hedefimiz mavi bayrak. Her şeyin en güzeline layık Kdz.Ereğli’ye yakışan, bölge insanımızın da faydalanabileceği belediye halk plajımızda, kazasız belasız bir sezon diliyorum” dedi.

06.Kasım.2017 Pazartesi 18:22
A A

Kdz.Ereğli Belediyesinin sorumluluk sahasına geçen bölge ile 1,5 kilometrelik alanda halkın denize girebileceği Belediye Plaj tesisleri, yapılan yeni yatırımlarla hizmete açıldı.
Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Belediye plaj tesislerinde yapılan çalışmaları yerinde denetledi. Geçtiğimiz yıl 3 vatandaşın boğulduğu, 100 kişinin de boğulma tehlikesi atlattığı sahil şeridinde bir daha üzücü olayların yaşanmaması için sahil şeridinin tüm sorumluluğunu Belediye olarak üstlendiklerini ve yeni düzenlemeye gittiklerini açıklayan Başkan Uysal, güvenliği bu yıldan itibaren üst düzeyde tutacaklarını açıkladı.

9 KULE, 15 CANKURTARAN, 2 DENİZ ARACI..
Belediye sınırlarına dahil edilen güzergahla birlikte Ereğli-Alaplı karayolundaki 1,5 kilometrelik sahil şeridinde 9 gözetleme kulesi kurduklarını ve 15 cankurtaran görevlendirdiklerini açıklayan Başkan Uysal; “Belediye plajımızı, yaptığımız yeni yatırımlarla halkımızın hizmetine açtık. Bu yıl güvenliği daha üst düzeyde tutarak 9 gözetleme kulesi kurup 15 cankurtaran görevlendirdik. Ayrıca 2 jet-ski (deniz motoru) alarak denizden de güvenliği artırdık. 1,5 kilometrelik denize girilebilir alanda halkımızın ihtiyaç duyacağı yeni satış noktaları oluşturduk. Tesislerimizdeki kabinlerin bakım ve boyaları yapıldı. Duş alma yeri düzenlendi, çiçeklendirme ve çevre düzenlemesi yapıldı. Kumsalı temizleyip, şezlong ve piknik masalarını koyduk. Denize yakın alandaki metal ferforjeleri yeniledik. Hedefimiz mavi bayrak. Her şeyin en güzeline layık Kdz.Ereğli’ye yakışan, bölge insanımızın da faydalanabileceği belediye halk plajımızda, kazasız belasız bir sezon diliyorum” dedi.
Başkan Uysal, vatandaşların görevlendirilen cankurtaranların talimatlarına mutlaka uymalarını isteyerek; “Kulelerde bayraklar olacak. Kırmızı bayrak olduğu zaman denize girmemelerini ve görevli cankurtaranların talimatlarını dinleyerek hareket etmelerini istiyoruz” şeklinde uyarıda bulundu.

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler

Köşe Yazarları

Videolu Haberler

Foto Galeri

  DÖVİZ KURLARI

Dolar   Euro
Alış Satış Değişim   Alış Satış Değişim
0 0 0   0 0 0

Hava Durumu