AnaSayfa > Güncel > MAHALLELERDE HALK UYSAL’A, ‘BURUN KIVIRIYOR!’

MAHALLELERDE HALK UYSAL’A, ‘BURUN KIVIRIYOR!’

Ak Parti’li Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ın Basın Bürosu öyle bir fotoğraf paylaştı ki! Mahalle gezilerine çıkan Uysal’a, mahalle halkı ‘Posbıyık’ın hizmetlerinin üzerinde oturuyoruz, hani nerde artınız’ der gibi burun kıvırıyor!..

03.Ocak.2015 Cumartesi 0:58
A A

AK Parti’li Ereğli Belediye Başkanı Opr.Dr.Hüseyin Uysal’ın, 3 gün süren Ankara temaslarının ardından Ereğli’ye dönüşte mahalle ziyaretlerine çıktığı Belediye Basın Bürosu tarafından kamuoyuna açıklandı.
Belediye Basın Bürosu, Başkan Uysal’ın Bağlık, Müftü ve Murtaza mahallelerinde yaptığı incelemeye ilişkin öyle bir fotoğraf paylaştı ki, görevde 1 yılı doldurmak üzere olan Uysal’a mahalle halkının ‘Posbıyık’ın hizmetlerinin üzerinde oturuyoruz, hani nerde artınız’ der gibi ‘burun kıvırdığını’ ve ‘mutsuzluğunu’ gösteriyor.
Posbıyık döneminde yapılan çocuk parkında gezinen çocuğun yanında 3’ü kapalı, biri hamile mahalle kadınının, Uysal’a karşı, işte ‘o’ surat ifadesini yansıtan ve Belediye Basın Bürosundan servis edilen fotoğraf!..

DİP NOT: AK Partili Ereğli Belediyesinin Mahalle gezilerine Basın mensupları davet edilmiyor. Bu nedenle mahalle halkının tepkileri sadece Belediye Basın Bürosunun geçtiği fotoğraflarla algılaşıyor. Bu fotoğrafta, AK Partili Belediye Başkanı Hüseyin Uysal'ın görevdeki 1 yılını Belediye Basın Bürosunun paylaştığı fotoğrafla özetler gibi..Uysal'ın hem mahallelerde, hem de Belediye birimlerinde yapması gereken çok işi var gibi!..

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu kategorideki diğer haberler

Köşe Yazarları

Videolu Haberler

Foto Galeri

  DÖVİZ KURLARI

Dolar   Euro
Alış Satış Değişim   Alış Satış Değişim
0 0 0   0 0 0

Hava Durumu