AnaSayfa > Siyaset > DEMİRTAŞ, GÜLÜÇ'DE HALKA İFTAR VERDİ..

DEMİRTAŞ, GÜLÜÇ'DE HALKA İFTAR VERDİ..

Gülüç Belde Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, halka açık iftar programı düzenlendi.

07.Aralık.2014 Pazar 15:29
A A

 

Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, kapalı pazaryerinde iftar programı gerçekleştirdi. İftar programında görevli imamlar tarafından Kur’an-ı Kerim okundu, dualar yapıldı. Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş’ın eşi Işıl Demirtaş ve Belediye meclis üyeleri birlikte katıldığı iftar programında yaklaşık bin 500 vatandaşta iftar verildi. Akşam ezanının okunması ile birlikte oruçlarını açan Gülüçlüler daha sonra çay ikramı ile birlikte uzun süre alandan ayrılmayarak bir birleri ile sohbet edip kaynaştılar.
İftar programını bu yıl ilk defa düzenlediklerini belirten Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, davete katılan Gülüç halkına teşekkür etti. Demirtaş halka hitaben yaptığı konuşmasında “ Bu yıl Ramazan ayında Gülüç’te ilk kez halkımızla bir iftar programında bir araya geliyoruz. Bundan son derece mutluluk duyduğumu belirtmek isterim. İnşallah önümüzdeki yıllarda bu tür programları daha da geliştireceğiz. Sizlerle gerek Ramazan ayında gerekse Ramazan ayı dışında ki zamanlarda da sık sık bir araya geleceğiz. İftar programında görev alan belediye personelimize, hocalarımıza ve siz değerli halkımıza davetimize katıldığınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Cenab-ı Allah tuttuğunuz oruçlarınızı kabul etsin. Bu yıl ilk kez böyle bir organizasyon gerçekleştirdik. Bir araya geldik sizlerle. Çokta güzel oldu. Ufak-tefek eksiklerimiz olabilir. Bunlar içinde sizlerden özür diliyorum. Şimdiden tüm halkımızın Ramazan bayramını en kalbi duygularımla kutluyorum” dedi.
Yapılan konuşmanın ardından Gülüç’lü vatandaşlar Demirtaş’ın yanına gelerek kendisine teşekkür etti.

 

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler