AnaSayfa > Güncel > EREĞLİ'Lİ ASKER, ŞIRNAK'TA ÇATIŞMADA YARALANDI..

EREĞLİ'Lİ ASKER, ŞIRNAK'TA ÇATIŞMADA YARALANDI..

Şırnak’ın Balveren beldesi mevkiinde Milli Jandarma Karakolu yakınında yol kontrolü yapan askerlere teröristlerce açılan ateş sonucu İsmi öğrenilemeyen Teğmen ve Ereğli'li Uzman Çavuş Sercan Sezer yaralandı.

02.Eylül.2015 Çarşamba 14:46
A A

Alınan bilgiye göre, Şırnak Milli Jandarma Karakolu karşısında bulunan Cudi Dağı eteklerinden teröristler tarafından uzun namlulu silahla yol kontrolü yapan askerlere ateş açıldı. Saldırıda ismi öğrenilemeyen bir teğmen ve Ereğli'li Uzman çavuş Sercan Sezer yaralandı.PKK’lılar tarafından açılan ateşe askerlerin karşılık vermesiyle çatışma çıktı. Çatışmanın ardından terörist grup Cudi Dağı’na doğru kaçtı. PKK’lıların kaçış noktalarına Milli Jandarma Karakolundan top atışı yapılırken. 23. jandarma Sınır Tümen Komutanlığı ve Çakırsöğüt 1. Jandarma Komando Tugayı’ndan kalkan kobralar ile ATAK taarruz helikopterleri ise bölgeyi yoğun ateş altına aldı. Bölgede hava destekli operasyon başladığı belirtildi. Öte yandan yaralı teğmen ve uzman çavuş Sercan Sezer, Şırnak Asker Hastanesi’nde tedavi altına alındığı ve burada yapılan tedavilerinin ardından Ankara GATA Askeri hastanesine sevk edildiği öğrenildi.

GEÇTİĞİMİZ MART AYINDA AİLEYE SÜRPRİZ YAPILMIŞTI

Diğer yandan geçtiğimiz yıl Mart ayında Eski Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, Sercan Sezer’in de aralarında bulunduğu, vatani görevlerini yapan 3 oğlu ile Isparta'da bir araya getirdiği Asiye- Hasan Sezer çiftine, izin sürprizi yapmış, Aile, Orgeneral Sezer'in özel izin verdiği çocuklarıyla 9 ay sonra ilk kez memleketleri Ereğli'de biraya gelmişti.

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu kategorideki diğer haberler