AnaSayfa > Güncel > SEMİH ÖZKÖK, KILIÇDAROĞLU'NUN POLİTİKALARINI ELEŞTİRDİ..

SEMİH ÖZKÖK, KILIÇDAROĞLU'NUN POLİTİKALARINI ELEŞTİRDİ..

CHP'de, seçimlerde alınan sonuçlar, 'Genel Merkez Yönetimi' ve 'Milletvekili seçilenler' dışında kimseyi tatmin etmedi. Ereğli'de alınan sonuçlar ise, parti tabanında eleştiri almaya devam ediyor. CHP'nin Eski Yöneticilerinden Semih Özkök, Kılıçdaroğlu'nun politikalarını eleştirerek; "Solcusun sen, solcu kal' dedi.

06.Eylül.2015 Pazar 14:41
A A

Pazar günü yapılan Genel Seçimlerde, CHP'nin aldığı yüzde 25 oy oranı,  'Genel Merkez Yönetimi' ve 'Milletvekili seçilenler' dışında kimseyi tatmin etmedi. 

Ereğli'de alınan sonuçlar ise, parti tabanında eleştiri almaya devam ediyor. CHP'nin Eski Yöneticilerinden Semih Özkök, Kılıçdaroğlu'nun politikalarını eleştirerek; "Solcusun sen, solcu kal' dedi.

Sosyal Paylaşım Sitesindeki hesabından bir değerlendirme de bulunan Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı, CHP'nin eski yöneticilerinden ve 2004 yılı CHP Ereğli Belediye Başkan Adayı Semih Özkök, Kılıçdaroğlu'nun seçim dönemindeki politikalarını eleştirerek, "Beni AKP dahil diğer partilerin başarısı yada başarısızlığı hiç ilgilendirmiyor. Beni CHP'nin başarısı ya da başarısızlığı doğrudan ilgilendiriyor ve yakıyor. 

CHP sol söylemden tamamen uzaklaşıp, ekonomik popülist politikalarla da başarılı olamıyor, yada istenildiği ölçüde yükselemiyor. O zaman özüne dönecek. Cem Karaca'nın deyimi ile "..Solcusun sen, Solcu kal."

Ne yaparsan yap, yüzde 25 bandındasın. En azından özün sözün bir olsun..Daha ne diyeyim.. Bu benim tahlilim, benim düşüncem" dedi.

Özkök'ün bu değerlendirmesi, bir çok takipçisi tarafından da yorum aldı..

 

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu kategorideki diğer haberler

Köşe Yazarları

Videolu Haberler

Foto Galeri

  DÖVİZ KURLARI

Dolar   Euro
Alış Satış Değişim   Alış Satış Değişim
0 0 0   0 0 0

Hava Durumu