AnaSayfa > Güncel > TSO BAŞKANI TETİKER'DEN VERGİ DAİRESİNE ZİYARET..

TSO BAŞKANI TETİKER'DEN VERGİ DAİRESİNE ZİYARET..

Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Tetiker’in, Kdz. Ereğli Vergi Dairesi Müdürü Muharrem Gövce’yi ziyaret ettiği bildirildi.

12.Ağustos.2015 Çarşamba 15:32
A A

 

Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Tetiker’in, Kdz. Ereğli Vergi Dairesi Müdürü Muharrem Gövce’yi ziyaret ettiği bildirildi. TSO’dan ziyaret ile ilgili yapılan açıklama şu şekilde; Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Yaşar Tetiker, Vergi Dairesi Müdürü Sayın Muharrem Gövce’yi makamında ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarette İlçe ekonomisi ve üyelerimizin son durumu hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren, Sayın; Muharrem Gövce, Başkanımız Yaşar Tetiker’e teşekkür etti ve yapmış olduğu çalışmaları yakından takip ettiğini belirtti.Yönetim Kurulu Başkanımız Yaşar Tetiker ise İlçemiz için yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır derken bundan sonrada aynı hızla hizmetlerimiz devam edecek dedi.Yaklaşık bir saat süren ziyaretin ardından Başkan Yaşar Tetiker, Vergi Dairesi Müdürü Sayın Muharrem Gövce’nin makamından ayrıldı.

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler

Köşe Yazarları

Videolu Haberler

Foto Galeri

  DÖVİZ KURLARI

Dolar   Euro
Alış Satış Değişim   Alış Satış Değişim
0 0 0   0 0 0

Hava Durumu