AnaSayfa > Güncel > MHP ADAYI ERKMEN, KÖYLERDE ÇALIŞTI..

MHP ADAYI ERKMEN, KÖYLERDE ÇALIŞTI..

Ereğli Köylerinde bir dizi ziyaretlerde bulunan MHP Zonguldak Milletvekili adayı Yavuz Erkmen ve Ereğli MHP Teşkilat üyeleri Yazıcılar Köyünde büyük bir kalabalık tarafından karşılandı

05.Ağustos.2015 Çarşamba 18:35
A A

Ereğli Köylerinde bir dizi ziyaretlerde bulunan MHP Zonguldak Milletvekili adayı Yavuz Erkmen ve Ereğli MHP Teşkilat üyeleri Yazıcılar Köyünde büyük bir kalabalık tarafından karşılandı. Ziyarette tüm köy meydanının MHP bayraklarıyla süslendiği, yaşlı genç, kadın, çocuk, tüm köy halkının bu ziyarete büyük destek verdiği görüldü.

Köy Meydanında, açık alanda bir konuşma yapan Yavuz Erkmen, köylülerden destek istedi.
Erkmen konuşmasında, “Bizlere gösterdiğiniz teveccüh günden güne artmaktadır. Geçmişte köylerimize yaptığımız yardımlar, bugün hangi sözü veriyorsak, yapacağımızın teminatıdır. Ereğli-Devrek karayolunu, selden etkilenmiş köylerimizi, belediyeleri kapanmış yöreleri görünce bölgenin ne kadar geri gittiğini gördüm. Tüm bu olumsuzlukları toparlamamız gerekiyor. Partimizin seçim bildirgesini dikkatle inceleyiniz! Belde Belediyeleri tekrar açılacak. İşsizlik, göç duracak. Maden ocakları asla kapatılmayacak, Bölgeye “Teşvik” alınacak. Bize bir kez oy verin, yeterli. Verdiğiniz oyların boşa gitmeyeceğini, sözlerimizi geçmişte nasıl yerine getirdiysek bugünde yerine getireceğimizi göreceksiniz. Türkiye için, Zonguldak için, Ereğli için bu seçimlerde “Beraber yürüyelim” diyoruz, şeklinde açıklamalarda bulundu.
MHP Ereğli İlçe Başkanı Talat Şeker de şu açıklamayı yaptı; 
“Göreve geldiğimiz süreçten itibaren çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Gece toplantıları, kahve sohbetleri, partimizin dinamikleri gözetilerek aralıksız devam etti. Bizler sadece kendi reklamını bilmeyen, davamızı ön plana çıkararak, köy köy dolaşan MHP hizmetkarlarıyız. Köylerimizde bugün gördüğümüz destek bu seçimlerde partimize oy olarak dönecektir. 14 Mayıs’ta Anadolu Otel’de gerçekleşecek olan “ÜLKÜ OCAKLARI GECESİ” nde bizlere yol kardeşliği yapan 18-25 yaş gençleri hep birlikte göreceğiz. MHP bu seçimlerde ve bundan sonraki seçimlerde sağlam temellerle iktidarı yakalayacaktır. Sayın Zeki Çakan ve Yavuz Erkmen bu dönemde partimize büyük güç kattılar. 7 Haziran seçimlerine kadar çalışmalarımız Ereğli’de ve köylerimizde artarak devam edecektir. Seçim Sonuçlarını, başarımızı, Ereğli’de 1. Parti olacağımızı herkez görecek.”
Köy ziyaretleri, kahve toplantıları son olarak “Yazıcılar” köyünde yapılan miting, MHP’nin köylerde giderek güçlendiğini gösteriyor. MHP Teşkilatı cumartesi günü de Milletvekili Adayı Zeki Çakan’ın katılımıyla “Kaptaş” ve çevre köylere ziyaretlerini sürdürecek.

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler

Köşe Yazarları

Videolu Haberler

Foto Galeri

  DÖVİZ KURLARI

Dolar   Euro
Alış Satış Değişim   Alış Satış Değişim
0 0 0   0 0 0

Hava Durumu