AnaSayfa > Güncel > AK PARTİ'DE, KADIN KOLLARI DAYANIŞMASI..

AK PARTİ'DE, KADIN KOLLARI DAYANIŞMASI..

AK Parti Karadeniz Ereğli İlçe Teşkilatı Kadın Kolları Yönetimi, seçim sürecinde gerçekleştirdikleri ev ziyaretlerinde konuk oldukları aileleri parti binasında ağırlamaya devam ediyor.

12.Temmuz.2015 Pazar 16:57
A A

Her ay bir mahalle ve bir köy olarak devam eden kahvaltı programları kapsamında, Kadın Kolları, bugün Uzunçayır, Uzunmehmet, Süleymanlar, Murtaza ve Belen Mahallelerinden davet ettikleri bayanlarla hem kahvaltı yaptılar hem de değerlendirme toplantısı gerçekleştirerek kaynaştılar.

Bugün, 11 tane ev toplantısı yapılan mahalleleri davet ettiklerini açıklayan AK Parti Kadın Kolları Başkanı Şengül Albayrak ve AK Parti Karadeniz Ereğli İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır’ın eşi İlknur Çakır, seçim sürecinde ziyaret ettikleri evlerdeki aileler bitene kadar kahvaltı programlarının devam edeceğini belirttiler.

Kadın Kolları olarak çalışmalarını tüm hızıyla sürdürdüklerini ifade eden Albayrak ve Çakır, yaptıkları ortak açıklamada şu ifadelere yer verdiler:

“Seçim çalışmaları çerçevesinde köy ve mahallelerimizde misafir olduğumuz, toplantı yaptığımız bayanları davet ederek, ilçe başkanlığımızda gerçekleştirdiğimiz kahvaltılı programla misafir ediyoruz. Her ay düzenli olarak yapmayı planladığımız bu program çerçevesinde bayanlarımızın sorunları, talepleri ve bölge için üretilecek çalışmalar hakkında değerlendirmeler yapma imkanı buluyoruz.

Çalışmalarımızda engellilerimiz ve muhtaç aileler başta olmak üzere ziyaretlerimiz devam ediyor. Bu çalışmalarımız şehir merkezi ile sınırlı değil, belde ve köylerimizi de sık sık ziyaret ederek vatandaşlarımızla hemhaloluyoruz. Biz, ‘Seçim bitti, köşemize çekilelim’ şeklinde düşünmüyoruz. Yaptığımız ziyaretlerde bizlerden öncelikli olarak iş talebinde bulunuluyor. Çok mağdur aileleri tespit edebiliyoruz. Bizde gücümüz yettiğince, elimizden geldiği kadar maddi ve manevi olarak yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bu yardımlar kesinlikle AK Parti’den gelen yardımlar değildir, böyle bir algı oluşmasını istemiyoruz. Kadın Kolları olarak, hayırsever insanlardan topladığımız yardımları gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya çalışıyoruz. İş talebinde bulunanlardan öncelikle sabırlı olmalarını istiyoruz. Bazılarını İŞKUR’a yönlendiriyoruz, en azından 6 aylığına da olsa kendilerini kurtarıyorlar. Üniversite mezunlarını da çeşitli kurumlara yönlendiriyoruz. Biz bu çalışmalarımızı Kadın Kolları olarak kendi imkânlarımızla yapıyoruz.”

Kahvaltı programı, Kadın Kolları’nın kendi imkânları ile temin ettikleri hediyeleri engelli bir vatandaşa takdim etmeleri ile sona erdi.

Engelli vatandaşın mutluluğu gözlerinden okunurken, Kadın Kolları Başkanı Şengül Albayrak, “Bugün bir de özel konuğumuz var. Ev ziyaretlerimizde karşılaştığımız bir engelli kardeşimizi, kendi imkânlarımızla partimize getirerek elimizden geldiğince ağırlamaya, kendisine çeşitli hediyeler takdim ederek de hayata bağlanmasına katkıda bulunmaya çalıştık” şeklinde konuştu.

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler

Köşe Yazarları

Videolu Haberler

Foto Galeri

  DÖVİZ KURLARI

Dolar   Euro
Alış Satış Değişim   Alış Satış Değişim
0 0 0   0 0 0

Hava Durumu