AnaSayfa > Güncel > 'PARALEL YAPI' OPERASYONU EREĞLİ'YE SIÇRADI..

'PARALEL YAPI' OPERASYONU EREĞLİ'YE SIÇRADI..

'Parelel Devlet Yapılanması' soruşturması kapsamında Zonguldak genelinde bu sabah bir operasyon başlatan polis, Ereğli'de de dershane, kolej ve bir kreşte incelemelerini sürdürüyor.

07.Ağustos.2015 Cuma 13:12
A A

Zonguldak'ta "Paralel Devlet Yapılanması"na yönelik soruşturma kapsamında, dershaneler ve özel okullarının yanı sıra bir kreşte arama başlatıldı.

Zonguldak Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi, Siber Suçlarla Mücadele Bürosu, Asayiş Şubesi ekipleri ile aralarında bazı devlet kurumu görevlilerinin bulunduğu ekipler, kent merkezi ile Ereğli ve Çaycuma ilçelerinde "Paralel Devlet Yapılanması" ile ilgili olduğu iddiasıyla bazı adreslere eş zamanlı operasyon düzenledi. Güvenlik güçleri, 4 dershane, 2 kolej ve bir kreşte aramalarını sürdürüyor. Doküman ve bilgisayarlarda incelemelerine devam eden polis ekipleri, geniş güvenlik önlemi aldığı binalara girişlere izin vermiyor.

Ereğli'dek operasyonda polis, FEM Dersanesi, Özel Fatih Koleji ve Gonca Kreşte incelemelerini sürdürürken, kolluk kuvvetlerinin yanı sıra, Maliye, İl ve İlçe Tarım Müdürlüğü, SGK ve adres tespitleri nedeniyle belediye ekipleri de operasyonlara katılıyor.

 

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler