AnaSayfa > Güncel > BU HABERE, BAŞLIĞI SİZ ATIN!..

BU HABERE, BAŞLIĞI SİZ ATIN!..

Ereğli'de, 'Madenci Çocuğuyum' diye oy istiyor ama, madenci köylüsünün bugün ki Ballıca köyündeki cenazesine bile katılmadı..

05.Temmuz.2015 Pazar 21:56
A A

Ereğli'ye bağlı Ballıca köyünde bugün ikindi namazına müteakip düzenlenen cenaze töreninden sonra milletin en çok konuştuğu konu, Ballıca Köyü doğumlu olan CHP 2. sıra Milletvekili adayı Ünal Demirtaş'ın cenazeye katılmaması oldu. 

Ereğli'de oturan Emekli Madenci Muharrem Aydın(51), dün akşam Ereğli'deki evinde girdiği bunalımdan kurtulamayarak vefat etti. Çevresinde sevilen bir isim olan Muharrem Aydın'ın bu vefatı köyü Ballıca'da da büyük üzüntüye yolaçtı. Aydın, ikindi namazına müteakip Ballıca Köyü Camiinde kılınan cenaze namazının ardından köy mezarlığında toprağa verildi.

Aydın'ın cenazesine başta köylüleri olmak üzere Yalı boyu köylerinden de çok sayıda insan katıldı. Cenaze defnedildikten sonra insanların en çok konuştuğu konu ise Ballıca Köyü doğumlu olan CHP 2. sıra Milletvekili adayı Ünal Demirtaş'ın cenazeye katılmaması oldu. 

O, 'BEN MADENCİ ÇOCUĞUYUM' DİYEREK EREĞLİ'DE MİLLETTEN OY İSTEMEYİ TERCİH ETTİ..

CHP 2. sıra Milletvekili adayı Ünal Demirtaş, köyünde cenaze olmasına rağmen, bugün Ereğli'deki programlarını iptal etmedi ve 'Ben Madenci çocuğuyum' diyerek milletten oy istemeyi tercih etti.

Bu durum, cenazeden sonra insanların konuştuğu konu haline geldi. İnsanlar, 'Köyünde cenazesi var. Ölen madenci babasının da arkadaşı ama o buraya gelmemekle büyük ayıp etti. Zaten seçimlerden sonra Ankara'ya gider, Ereğli'ye ancak Avukatlık işleri olduğu zaman gelir' yorumunda bulundular.

DEMİRTAŞ, KÖYÜNDEKİ ACIYA ORTAK OLMAK VARKEN, EREĞLİ'DE MİLLETTEN OY İSTEMEYİ TERCİH ETTİ

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu kategorideki diğer haberler

Köşe Yazarları

Videolu Haberler

Foto Galeri

  DÖVİZ KURLARI

Dolar   Euro
Alış Satış Değişim   Alış Satış Değişim
0 0 0   0 0 0

Hava Durumu