AnaSayfa > Güncel > TURPÇU, EREĞLİ İLÇE ÖRGÜTÜNÜ ZİYARET ETTİ..

TURPÇU, EREĞLİ İLÇE ÖRGÜTÜNÜ ZİYARET ETTİ..

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak Milletvekili 1’inci Sıra Milletvekili Adayı Şerafettin Turpcu, partisinin Ereğli İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. Turpcu, 7 Haziran tarihinde yapılacak olan genel seçimlerde CHP’nin iktidar olacağını söyledi.

09.Mart.2015 Pazartesi 13:17
A A

Cumartesi gerçekleştirilen önseçimde Zonguldak ta birinci isim olarak çıkan CHP 1’inci Sıra Zonguldak Milletvekili Adayı Şerafettin Turpcu, Ereğli İlçe Başkanı Hayrettin Kartal ve yönetimine ziyarette bulundu. Ziyarette konuşan CHP İlçe Başkanı Hayrettin Kartal, önseçimde birinci isim olarak çıkan Şerafettin Turpcu'nun uzun yıllar partiye hizmet verdiğini ve bu süreçten sonra 7 Haziran genel seçimlerinde CHP’nin birinci parti olacağını kaydetti.

CHP 1’inci Sıra Zonguldak Milletvekili Adayı Şerafettin Turpcu ise, konuşmasında dün gerçekleştirilen önseçimin demokrasi şöleninin yaşandığını, 7 Haziran seçimlerinde de bu şölenin devam edeceğini ifade etti. Turpcu, açıklamasında, "Dün partimizde uzun yıllardır yaşanmayan bir demokrasi yarışı yaşandı. Demokrasi şöleni oldu. Demokrasi kanalları açılınca bizde ne kadar büyük bir hareketlilik olduğunu gördük. Bu hareketlilik ve canlılıkla beraber esas önemli olan kendi aramızda yarıştık, ama esas yarış Sayın Başkanımızın da dediği gibi 7 Haziran'da AKP ile olacak. Önseçimde yaşadığımız enerjimizle beraber bunları 7 Haziran' a taşıyacağız. Geniş bir birliktelik ile beraber AKP'yi bu sefer önce Zonguldak ve daha sonra Türkiye genelinde yenerek Cumhuriyet Halk Partisi’ni iktidar yapma yolunda Cumartesi günü yaşanan bir provaydı. Çok güzel bir provaydı. Bu vesile ile de oy veren vermeyen tüm partili kardeşlerime teşekkür ediyorum. Aday adayı olan ve bu yarışta olan bütün arkadaşlarımı da kutluyorum" dedi.

 

 

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler