AnaSayfa > Güncel > UYSAL'IN HAFTA SONU YOĞUNLUĞU..

UYSAL'IN HAFTA SONU YOĞUNLUĞU..

Hafta içi mahalle gezilerine ve incelemelerine ağırlık veren Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, her hafta sonu olduğu gibi bu hafta sonunu da açılış, anma töreni ve ziyaretten oluşan bazı etkinliklere ayırdı.

03.Eylül.2015 Perşembe 8:42
A A

Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, AK Parti İl Genel Meclis Üyeleri Ali Tarakçı, Kasım Beceren ile bazı mahalle ve köy muhtarlarıyla birlikte sabah saatlerinde Kandilli Beldesi’ndeki Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Armutçuk Müessesesi’ne geçerek burada grizu faciasında hayatını kaybeden 103 madenci için hazırlanan Maden Şehitlerini Anma Töreni’ne katıldı.

Madencilere sohbet eden ve kazasız belasız bir yaşam dileyen Başkan Uysal, kendileriyle hatıra fotoğrafı çektiren madencilere dünyanın en zor işini yaptıklarını hatırlatarak, dünyanın en helal kazancını kazananların insanlar olduğunu unutmamalarını istedi.

TTK GENEL MÜDÜRÜ VE GMİS BAŞKANI İLE KAHVALTI

TTK Genel Müdürü Burhan İnan, Genel Maden İş Sendikası Başkanı (GMİS) Eyüp Alabaş, Amele Birliği Başkanı Hasan Yılmaz, GMİS Armutçuk Şube Müdürü İsa Mutlu, AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır, CHP Ereğli İlçe Örgütü Başkanı Hayrettin Kartal, MHP Ereğli İlçe Başkanı Talat şeker ve BBP Ereğli İlçe Başkanı ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile tören sonrası TTK Misafirhanesi’ndeki kahvaltıda bir araya gelen Başkan Uysal, Genel Müdür İnan ve GMİS Başkanı Alabaş ile bir süre sohbet etti.

KEPEZ TEPE CAMİSİ’NİN TEMEL ATMA TÖRENİNE KATILDI

Kepez Tepe Cami’sinin temel atma törenine de katılan Başkan Uysal, buradaki açılış töreninde yaptığı konuşmada camilerin çimentosunun cemaat olduğuna vurgu yaparak, camilerin sadece ibadet yeri değil, birlik ve beraberliğin, kaynaşmanın, dostluğun oluşmasını sağlayan yerler olduğunu belirtti.

CAMİLER KONUSUNDA BELEDİYE OLARAK DESTEK VERİLECEK

Caminin temel atma töreninin startını Kaymakam İbrahim Çay, AK Parti Zonguldak Milletvekili Prof.Dr. Ercan Candan, Müftü Recai Albayrak, İlçe Başkanı Fatih Çakır, AK Parti Zonguldak İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte veren Başkan Uysal, caminin bitirilmesi konusunda belediye olarak üzerlerine düşen her türlü desteği vereceklerini ifade etti.

ŞOFÖR CAMİASININ SIKINTILARINI DİNLEDİ, SORULARI CEVAPLANDIRDI

Özel Çilek Halk Otobüsleri Kooperatifi’nin kongresine ise katılan Başkan Uysal, daha sonra Milletvekili Candan ile birlikte gerçekleştirdiği Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Cevdet Civelek ve yönetimini ziyaretinde de sürücülerin, servisçilerin, minibüsçülerin, kooperatif durak başkanlarının dertlerini ve sıkıntılarını dinledi.

Kandilli ve Köseler Mahallesindeki yolla ilgili soru üzerine Kandilli yolunun genişletileceğini vurgulayan Başkan Uysal, Ketenciler yolunun da bozuk olması ile ilgili şikâyetleri bildiğini ve Mayıs ayında zeminin kuruması ile birlikte asfalt yapacaklarını söyledi.

MAHALLELERDE ÖNCELİK ALT YAPININ. YOLLAR BAHARLA ASFALTLANACAK

Mahalle çalışmalarında önceliği kanalizasyon, yol ve duvar gibi alt yapı çalışmalarına verdiklerini kaydeden Başkan Uysal, köprülü kavşağın yetersiz oluşu ile ilgili bası eleştirilere ise, ‘Karayolları yolu bize teslim ettiği zaman, darsa genişletiriz. Bağlantı yolları açılacaksa açarız. Bu yolları en iyi bilen şoförlerdir bu yolları kullananlardır’ dedi.

Cevdet Civelek’te ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Milletvekili Candan ile Başkan Uysal’ın uyumlu çalışmalarından dolayı son derece mutlu olduklarını ve bu çalışmaların şehre olumlu yansıdığına dikkat çekti.

Öte yandan Başkan Uysal, dün gecede Yeni Mahalle Spor Kulübü’nün Gecesi’ne katıldı.

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler

Köşe Yazarları

Videolu Haberler

Foto Galeri

  DÖVİZ KURLARI

Dolar   Euro
Alış Satış Değişim   Alış Satış Değişim
0 0 0   0 0 0

Hava Durumu