AnaSayfa > Güncel > UYSAL, PATLAMANIN OLDUĞU OKULDA İNCELEME YAPTI..

UYSAL, PATLAMANIN OLDUĞU OKULDA İNCELEME YAPTI..

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, hafta sonu kalorifer kazanının patladığı ve çevredeki binalarında zarar gördüğü Bölücek Kadir – Nevişet Kameraoğlu okulunda incelemelerde bulundu, mahalle halkına ve okul müdürüne geçmiş olsun dileklerini iletti.

11.Nisan.2016 Pazartesi 12:54
A A

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Başkan Yardımcısı İbrahim Cöbek ve ilgili daire müdürleriyle birlikte Cumartesi günü akşamı kalorifer kazanının patladığı Bölücek Kadir-Nevişet Kameroğlu okulunda incelemelerde bulundu.
Başkan Uysal, patlamanın olduğu lojmanda bulunan okul müdürü Rasim Durmuş’a ve Bölücek Mahallesi Muhtarı İsmail Şişman ile patlamadan sonra evleri ve arabaları zarar gören mahalle halkına geçmiş olsun dileklerini iletti.
UYSAL: TESELLİMİZ YARALI VE CAN KAYBI OLMAMASI
Patlamanın yaşandığı lojman, zarar gören okul ve çevredeki binaları inceleyen Başkan Uysal; “Çok büyük bir felaket atlattık. Bu hasarı gördükten sonra tek tesellimiz yaralı ve can kaybının olmaması. Savcılık tarafından gerekli incelemeler yapıldıktan sonra talimat verdim hemen temizlik çalışmasına başlayacağız. Bu olayın iyice incelenerek, bu tür yapılar için ders alınması gerekiyor. Belediye olarak üzerimize düşen görevi yapacağız. Mahalle halkımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, bu tür olayların bir daha yaşanmamasını diliyorum” dedi.
Başkan Uysal, mahalle halkının patlamaya ilişkin görüşlerini de dinledi.

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler