AnaSayfa > Siyaset > DEVLET KASASINDAN İFTAR YEMEĞİ!..

DEVLET KASASINDAN İFTAR YEMEĞİ!..

Metalürji Mühendisi Ercan Candan’ın, kişisel olarak Polis evinde verdiği iftar yemeğinin faturasını devlet ödedi.. Candan’ın iftar yemeğine AK Parti İlçe Başkanı Fatih Çakır’ı davet etmemesi ve iftarın organizasyonunu Kaymakamlık Sekreterine yaptırması dikkat çekti..

07.Mayıs.2014 Çarşamba 13:31
A A

Ereğli’de Metalürji Mühendisi Ercan Candan’ın şahıs olarak ilçe protokolü ve bazı derneklere verdiği iftar yemeği Polisevinde gerçekleştirildi.

Ereğli’ye geldiğinde A protokolü ile yaptığı yemekli toplantılarını yine Polis Evinde düzenleyerek yemek masraflarını Kaymakamlığa ödettiren Ercan Candan, kişisel olarak dün akşam verdiği iftar yemeğinin faturasını da devlete kestirtti.

Ankara’da Milletin Meclisine gelen muhtarları ve vatandaşları aç aç geri gönderen ve yemek parası ödememek için Meclis yemek salonuna getirmemekle adı kamuoyunda ‘pinti Ercan’a’ çıkan Metalürji Mühendisi Ercan Candan, dün akşam verdiği iftar yemeğine AK Parti Kdz.Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır’ı davet etmemesi ise dikkat çekti.

İftar yemeğiyle ilgili yaşananlar sadece bununla da sınırlı değil.. Candan’ın şahıs olarak verdiği iftar yemeğinin tüm organizasyonunu Kdz.Ereğli Kaymakamlık sekreterliği organize etti. Basın mensuplarına iftar yemeğinin davetleride Ereğli Kaymakamlığı Sekreterliğinden gönderildi.

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler

Köşe Yazarları

Videolu Haberler

Foto Galeri

  DÖVİZ KURLARI

Dolar   Euro
Alış Satış Değişim   Alış Satış Değişim
0 0 0   0 0 0

Hava Durumu