AnaSayfa > Güncel > HASAN PORT ÖĞRETMENE SON GÖREV..

HASAN PORT ÖĞRETMENE SON GÖREV..

Eğitim camiasına yıllarca hizmet veren ve bir çok öğrenci yetiştiren Hasan Port öğretmen için, uzun yıllar görev yaptığı İmam Hatip Lisesi önünde cenaze töreni düzenlendi.

28.Ekim.2018 Pazar 19:00
A A

Kdz.Ereğli'de uzun yıllar İmam Hatip Lisesinde öğretmenlik yapan ve bir çok kişiye Kur'an öğreten Hasan Port hoca, son yolculuğuna uğurlandı.

Bir süredir hastanede tedavi gören Hasan Port hoca için bugün İmam Hatip Lisesi Camisinde kılınan öğle namazına müteakip uzun yıllar görev yaptığı Kdz.Ereğli İmam Hatip Lisesi önünde cenaze töreni düzenlendi.

İlçe Müftüsü Recai Albayrak'ın kıldırdığı cenaze namazından önce bir konuşma yapan Hasan Port hocanın mesai arkadaşı Osman Arslan hoca, göreve Zonguldak İmam Hatip Lisesinde birlikte başladıkları Hasan Port'u kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşadıklarını belirterek; "Bugün burada görüyorum ki, arkadaşım arkasında güzel hizmetler bırakmış. Sizlerin omuzlarında onu son yolculuğuna uğurluyoruz" dedi.

Cenaze törenine, Hasan Port hocanın yetiştirdiği çok sayıda öğrenci ile AK Parti Kurucu İlçe Başkanı Muhammet Köse, önceki dönem ilçe başkanlarından Mustafa Demiray, Gülüç Belde Başkanı İsmail Yılmaz, Milli Eğitim eski Müdürleri Numan Korkmaz, Nuri Yılmaz ve Abdüsselam Aksoy, AK Parti Belediye Meclis Üyesi Fevzi Mazlum, öğretmenler, eğitim camiasından çok sayıda kişi, Port ailesinin yakınları ve dostları katıldı.

Törenin ardından Hasan Port hoca ebedi istirahatgahına uğurlanmak üzere memleketi Çaycuma ilçesine gönderildi.

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler