AnaSayfa > Güncel > BELEDİYESPOR, DEPLASMANDA DAHA İYİ..

BELEDİYESPOR, DEPLASMANDA DAHA İYİ..

BAL Ligi 8. Grupta mücadele eden Kdz. Ereğli Belediyespor, İstanbul deplasmanında karşılaştığı Leventspor’u, Ergin, Alihan ve Mahmut Bektaş’ın golleri ile 3-2 mağlup ederek haftayı 3 puanla kapattı. Gaziantep deplasmanında Gazikent’e konuk olan Bayan Futbol Takımı da, rakibini 2-1 mağlup ederek Ereğli’ye 3 puanla döndü.

03.Temmuz.2016 Pazar 9:29
A A

Bölgesel Amatör Lig 8. Grupta mücadele eden Kdz.Ereğli Belediyespor, sezonun ilk yarısında sahasında mağlup olduğu Leventspor’u,  İstanbul’da 3-2 mağlup ederek rakibinin üst üste 5 maçlık kazanma serisini bitirdi, haftayı 3 puanla kapattı.

SERKAN PENALTI KURTARDI. 2-0’DAN 2-2’YE GELDİ

İlk yarım saati karşılıklı ataklarla ve genelde orta alan mücadelesi ile geçen karşılaşmanın 38.dakikasında  ev sahibinin kazandığı penaltı atışını kurtaran Ereğli Belediyespor kalecisi  Serkan maçın gidişatına etki ederken, Ereğli Belediyespor 40.dakikada Ergin Ersin’in golü ile devreye 1-0 üstün girdi.

 2-0’DAN 2-2’YE GELDİ

İlk yarısı 1-0 biten karşılaşmada Alihan Tezel ile 54.dakikada 2-0 öne geçen eflatun beyazlılar, 63.ve 71.dakikalarda yediği goller ile, bir anda 2-2’ye gelen maçı 77.dakikada Mahmut Bektaş’ın kafa golü ile kazandı.

Ereğli Belediyespor bu galibiyetle puanını 37’ye çıkarırken, zirve yarışında puan kaybeden tek takım Serdivanspor ile 2-2 berabere kalan Vefaspor oldu.Ereğli Belediyespor gelecek hafta sonunda deplasmanda Yeniçağaspor’a konuk olacak.

GAZİKENT :1 EREĞLİ BELEDİYESPOR :2

Kadınlar 1. Ligi’nde geçen hafta deplasmanda Samsun İlk Adımlar’ı 2-1 mağlup eden Kdz.Ereğli Belediyespor, bu hafta sonu da Gaziantep deplasmanında Gazikent’e konuk oldu. Eflatun beyazlılar Başak’ın golleri ile rakibini 2-1 mağlup ederek üst üste 2. deplasman galibiyetini aldı.

 

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler

Köşe Yazarları

Videolu Haberler

Foto Galeri

  DÖVİZ KURLARI

Dolar   Euro
Alış Satış Değişim   Alış Satış Değişim
0 0 0   0 0 0

Hava Durumu