AnaSayfa > Güncel > BAŞKAN UYSAL, TESLİM ALDI..

BAŞKAN UYSAL, TESLİM ALDI..

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Kdz.Ereğli Belediyesine hibe araç desteğinde bulundu. Başkan Uysal, Batı Karadeniz Bölgesinin en geniş araç filosuna kavuştuklarını belirterek, “Ereğli’de 150 bin nüfusa hizmet verecek araç parkını şimdiden oluşturmaya başladık” dedi.

06.Haziran.2016 Pazartesi 11:34
A A

Kurumlar arası diyalog ve uyumlu çalışmayı sürdüren Kdz.Ereğli Belediyesinin, çevre projelerine ve alt yapıya verdiği önem bakanlık tarafından da ödüllendirildi.
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Kdz.Ereğli Belediyesine 280 bin TL değerinde vidanjör aracı hibe etti. Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, beraberinde Başkan Yardımcısı Hüseyin Ağlar, Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürü Deniz Koca ve Fen İşleri Müdürü Oğuz Cömert ile birlikte Çevre ve Şehircilik Bakanlığından hibe edilen aracı teslim aldı.

150 BİN NÜFUSA HİZMET EDECEK ARAÇ PARKI
Başkan Hüseyin Uysal, bakanlıktan teslim aldığı aracın anahtarını Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürü Deniz Koca’ya teslim etti.
Kdz.Ereğli Belediyesinin Batı Karadeniz Bölgesinde en geniş araç filosuna kavuştuğunu belirten Başkan Uysal; “Güçlü belediyeler, güçlü araç parkı ile belli olur. Bugüne kadar borçlanmadan, kendi öz kaynaklarımızla 54 yeni araç aldık. Kdz.Ereğli’nin 150 bin nüfusuna hizmet edebilecek bir araç parkı şimdiden oluştu. 2 yıldır uyguladığımız çalışma ile Kdz.Ereğli Belediyemizi araç kiralama yerine filo bakımından nasıl kara geçirdiğimizi rakamlarıyla önümüzdeki aylarda halkımıza açıklayacağız. Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız da, yaptığımız çalışmaların ardından hibe araç desteğinde bulundu. Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Mehmet Özhaseki ve bölge milletvekillerimize teşekkür ediyorum. Yeni aracımız, Kdz.Ereğli’mize hayırlı uğurlu olsun” dedi.
Bakanlıktan teslim alınan araç, Kdz. Ereğli Belediyesi araç parkına dahil edil edildi.

 

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler