AnaSayfa > Güncel > EREĞLİ İMAM HATİP BİRİNCİ OLDU..

EREĞLİ İMAM HATİP BİRİNCİ OLDU..

Kdz.Ereğli Anadolu İmam Hatip Lisesi Zonguldak birincisi oldu

04.Mayıs.2016 Çarşamba 13:16
A A

Zonguldak Anadolu İmam Hatip Liseleri arasında 7. Arapça Bilgi ve Etkinlik yarışmaları çerçevesinde 2 Nisan 2016 tarihinde Çaycuma Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen yarışmalarda Kdz. Ereğli Anadolu İmam Hatip Lisesi, 8 okul arasında Zonguldak 1.liği ödülünü aldı.

ZONGULDAK’I EREĞLİ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ TEMSİL EDECEK
Çaycuma’daki yarışmada Zonguldak il birinciliğini kazanan Kdz.Ereğli Anadolu İmam Hatip Lisesi 30 Nisan 2016 tarihinde Karabük’te yapılacak olan Bölge Yarışmalarında Zonguldak ilini temsil edecek. Öte yandan; Karabük’teki bölge yarışmasına aralarında büyük vilayetlerinde yer alacağı 10 ilden yarışmacılar iştirak edecek. Edinilen bilgiye göre; bu büyük yarışmaya Zonguldak-Kastamonu-Bartın-Karabük-Sinop-Çankırı-Ankara-Kırıkkale-Çorum ve Bolu illeri katılacak.
Girdikleri bir çok benzeri yarışmalarda başarıdan başarıya koşan Kdz.Ereğli Anadolu Lisesi öğrencilerine ve öğrencileri hazırlayan Rehber Öğretmenlere, okul Müdürü Ramazan Karaoğlu ile öğrencilere kutlama mesajları yağıyor.

 

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler

Köşe Yazarları

Videolu Haberler

Foto Galeri

  DÖVİZ KURLARI

Dolar   Euro
Alış Satış Değişim   Alış Satış Değişim
0 0 0   0 0 0

Hava Durumu