AnaSayfa > Güncel > ŞEHİR MEZARLIĞINDA MEVLİD-İ ŞERİF..

ŞEHİR MEZARLIĞINDA MEVLİD-İ ŞERİF..

Kdz.Ereğli Belediyesi Ramazan Bayramı arifesinde şehir mezarlığında Mevlid-i Şerif programı düzenledi. Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, kabristandaki yakınlarını ziyaret eden vatandaşlarla dua edip, Ramazan Bayramlarını kutladı.

04.Temmuz.2016 Pazartesi 15:53
A A

Karadeniz Ereğli Belediyesi, Ramazan Bayramı arifesinde öğle namazına müteakip İlçe Müftülüğünün katkılarıyla Şehir Mezarlığında Mevlid-i Şerif okuttu.
Şehir Mezarlığındaki Mevlid-i Şerif programına Başkan Hüseyin Uysal, 22 ve 23. dönem Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan, İlçe Müftüsü Recai Albayrak, Belediye Başkan Yardımcıları, Meclis üyeleri, din adamları ile çok sayıda vatandaş katıldı.
İlçe Müftülüğüne bağlı hocalar tarafından okunan Mevlid-i Şerifin ardından Müftü Recai Albayrak dua etti.
Programa katılan binlerce vatandaşla birlikte dua eden Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, birlik ve beraberlik içerisinde dolu dolu bir Ramazan ayı geçirdiklerini belirterek; “1 ay boyunca birlik, beraberlik ve paylaşma adına güzel örnekler sergilediğimiz mübarek Ramazan ayını dolu dolu geçirdik. Bugün İlçe Müftülüğümüz ile düzenlediğimiz Mevlid-i Şerif programına katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Bu tür programlar sizlerin katılımıyla bir anlam kazanıyor. Belediye olarak, cenaze hizmetlerinde ücretsiz hizmetlerimizle halkımızın yanındayız. Mezarlıklarımızın bakımını düzenli olarak gerçekleştiriyoruz. Belen Mahallemizde, yeni bir Şehir Mezarlığının yapım çalışmalarına başladık” dedi.
Uysal, ülkedeki terör saldırılarında hayatını kaybeden Polis, Asker ve sivil vatandaşları rahmetle anarak; “Hepinizden Allah Razı olsun diyorum. Ölmüşlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Mekânları cennet olsun. Ramazan Bayramınız Mübarek olsun” dedi.
Mevlid-i Şerif programının ardından vatandaşlara 3 bin 500 adet şeker ile gül suyu ikram edildi.
Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, gün içinde Gümüşhaneliler, Kestaneci, Kışla ve Köseler Mahalle mezarlıklarında düzenlenen mevlid programlarına da katıldı.

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler