AnaSayfa > Güncel > ATAY, YARALILARI HASTANEDE ZİYARET ETTİ..

ATAY, YARALILARI HASTANEDE ZİYARET ETTİ..

Dün gece Ereğli Belediyesine ait su tankerine çarparak kaza yapan gençleri, Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan Atay hastanede ziyaret etti.

04.Temmuz.2016 Pazartesi 12:48
A A

Alınan bilgilere göre, dün gece yarısı saat 01.30 sıralarında Abdulkadir Taşgün yönetimindeki 67 UF 130 plakalı otomobil,Kışla mevkisinde Kdz.Ereğli Belediyesine ait Engin Ercan’ın kullandığı 67 LY 201 plakalı su tankeri ile çarpıştı.
Kazada otomobil sürücüsü Taşgün ile otomobilde bulunan Fatih Demirdelen, Onurcan Odabaş ve Melih Andiç yaralanarak Ereğli Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındılar.
ATAY, YARALILARI HASTANEDE ZİYARET ETTİ..
Kdz.Ereğli Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan Atay beraberinde Park ve Bahçeler Müdürü Etem Özdemir ile birlikte kazada yaralanan gençleri Ereğli Devlet Hastanesinde ziyaret etti.
Abdulkadir Taşgün, Fatih Demirdelen ve Onurcan Odabaş ile görüşerek geçmiş olsun dileklerini ileten Atay, “Belediye Başkanımız Hüseyin Uysal’ın geçmiş olsun dileklerini iletti. Üzücü bir kaza. Bayram öncesi Allah sizi ailelerinize bağışladı. Belediye olarak yapabileceğimiz ne varsa yanınızdayız” dedi.
Atay ayrıca tedavisi için Ankara’ya sevk edilen Fatih Demirdelen’e de acil şifalar diledi.

 

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler