AnaSayfa > Güncel > DOĞAN GÖNÜLLÜ'DEN İYİ HABER VAR..

DOĞAN GÖNÜLLÜ'DEN İYİ HABER VAR..

Geçirdiği beyin kanaması sonucu ameliyat olan Gazeteci Doğan Gönüllü, taburcu oldu, ancak doktorları bir süre daha ziyaret yasağı koydu..

01.Mayıs.2016 Pazar 17:44
A A

Ereğli'nin sevilen kalemlerinden Gazeteci Doğan Gönüllü, tedavi altında tutulduğu Bülent Ecevit Üniversitesi Araştırma Hastanesinden taburcu edildi.

Önceki hafta sahibi olduğu Haber-Hayat gazetesinde beyin kanaması geçirerek hastaneye kaldırılan Gönüllü, eski Rektör Prof Dr. Bektaş Açıkgöz tarafından gerçekleştirilen başarılı bir ameliyat sonrası yoğun bakım ünitesinde müşahade altında tutuluyordu.

Gönüllü, hastaneden taburcu edildi. Ereğli Belediye Başkanı Opr.Dr.Hüseyin Uysal'ın tahsis ettiği bir araçla evine getirilen Gönüllü'nün tedavisi burada devam edecek.

Gönüllü'nün doktoru eski Rektör Prof Dr. Bektaş Açıkgöz, bir süre daha Gönüllü'ye ziyaret yasağı koydu.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Gönüllü'nün eşi Ülkü Gönüllü de, yaşanan üzücü olay sonrası ve tedavi süresince çok sayıda kişinin aradığını belirterek, “her birine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Biliyorum ki, her seveni Doğan’ı görmek istiyor. Ancak bu kritik ve önemli süreçte biraz daha beklemelerini istiyoruz. Bu konuda bizi anlayışla karşılayacaklarını umuyoruz” dedi.

Meslektaşımız Gönüllü'ye tekrar acil şifalar diliyoruz.

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler

Köşe Yazarları

Videolu Haberler

Foto Galeri

  DÖVİZ KURLARI

Dolar   Euro
Alış Satış Değişim   Alış Satış Değişim
0 0 0   0 0 0

Hava Durumu