AnaSayfa > Güncel > AKM'DE BAYRAMLAŞMAYA YOĞUN İLGİ..

AKM'DE BAYRAMLAŞMAYA YOĞUN İLGİ..

Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleşen bayramlaşma programına önceki yıllara oranla katılım yüksek oldu.

05.Temmuz.2016 Salı 13:33
A A

Ereğli'de bayramlaşma programı düzenlendi. Atatürk Kültür Merkezi Salonu'nda gerçekleştirilen programda konuşan Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu, bayramlaşmaya katılımın yüksek olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Birlik ve beraberliğin en iyi şekilde görülmesini arzu ettikleri Ramazan bayramını kutlamaya başladıklarını belirten Madenoğlu, “Görüyorum ki vatandaşlarımızın yoğun ilgisi sonrasında gerçekten birlik ve beraberliği en iyi şekilde gösterildiğini görmekteyiz. Neşe ve mutluluk içerisinde daha nice bayramlar diliyorum” dedi.

CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, Kaymakam Nazım Madenoğlu, Garnizon Komutanı Tuğamiral Hasan Doğan, Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, AK Parti 22.ve23.dönem Milletvekili Fazlı Erdoğan, AK Parti 24.dönem Milletvekili Ercan Candan, Ereğli Emniyet Müdürlüğüne vekalet eden Alaplı Emniyet Müdürü Erkan Tektaş, Jandarma Komutanı Gökhan Tufan, İlçe Müftüsü Recai Albayrak, AK Parti İlçe Başkanı Fatih Çakır ve yönetimi, CHP İlçe Başkanı Sertan ocakcı ve yönetimi, MHP İlçe Başkanı Talat Şeker ve yönetimi, STK temsilcileri, muhtarlar, daire müdürleri, iş adamları, kurum temsilcileri ve çok sayıda vatandaşın katıldığı bayramlaşma töreninde Müftülük temsilcisi dua etti.

 

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler