AnaSayfa > Güncel > BİR ÖMÜR MUTLULUKLAR..

BİR ÖMÜR MUTLULUKLAR..

Yöremin Sesi gazetesi İmtiyaz Sahibi Belediye İtfaiye Müdürlüğü görevlilerinden Erol Acar hayatını Sevgi Acar (Taşkıran) ile birleştirdi.

12.Mayıs.2016 Perşembe 10:26
A A

Belediye düğün salonunda gerçekleştirilen düğünde Acar ve Taşkıran ailelerini sevenleri yalnız bırakmadı. 

Ereğli'de Yöremin Sesi gazetesi Sahibi Erol Acar, 3 Aralık Cumartesi günü Belediye Düğün salonunda hayatını Medine Abdi Taşkıran Çiftinin kızları Sevgi Acar (Taşkıran) ile birleştirdi. Düğüne Ak Parti Zonguldak Miletvekili Faruk Çaturoğlu, Kdz. Ereğli Belediyesi Başkan Yardımcısı Ayhan Atay, Kdz. Ereğli Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü amiri Mehmet Ali Demirkol ve itfaiye personeli, Ereğli Eski Belediye Başkanı Halil Posbıyık ve eşi Neriman Posbıyık, Ak Parti Ereğli ilçe başkanı Fatih Çakır, Ak Partili Belediye ve İl Genel Meclis üyeleri, İhlas Haber Ajansı Ereğli Muhabiri Vedat Kılıç, Değişim medya haber merkezi ve Doğan Haber Ajansı Ereğli Muhabiri Sinan Kabatepe, gazeteciler ve çok sayıda davetli katıldı.
Düğünde Erol-Sevgi Acar çifti davetlilerle birlikte gönlünce eğlendi. Genç çift düğün merasimleri ile ilgili olarak yaptıkları açıklamalarında "Bugün bizim en mutlu günümüz. Bizleri mutlu günümüzde yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza, büyüklerimize ve arkadaşlarımıza sonsuz teşekkür ediyoruz" dediler.

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler

Köşe Yazarları

Videolu Haberler

Foto Galeri

  DÖVİZ KURLARI

Dolar   Euro
Alış Satış Değişim   Alış Satış Değişim
0 0 0   0 0 0

Hava Durumu