AnaSayfa > Güncel > ZONGULDAK'TA BAŞSAVCI DEĞİŞTİ..

ZONGULDAK'TA BAŞSAVCI DEĞİŞTİ..

Muğla Cumhuriyet Başsavcılığına atanan Necip Topuz'un yerine Zonguldak Cumhuriyet Başsavcılığına Rize Başsavcısı Hüsnü Hakan Yağız atandı...

06.Haziran.2016 Pazartesi 11:31
A A

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu Birinci Daire Başkanlığı 2016 Yılı Adlî Yargı Ana Kararnamesi ile Bölge İdare Mahkemeleri ve İdarî Yargı Ana Kararnamelerine ilişkin duyuruyu gece 03:00’da yayınladı.


Muğla Cumhuriyet Başsavcılığına atanan Necip Topuz'un yerine Zonguldak Cumhuriyet Başsavcılığına Rize Başsavcısı Hüsnü Hakan Yağız atandı...

HÜSNÜ HAKAN YAĞIZ KİMDİR?

Hüsnü Hakan Yağız, 1969 Ankara doğumlu olup Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunudur. Sırasıyla Mardin ili Derik ilçesi ile Çankırı ili Orta ilçesi, Mersin ili Bozyazı ilçesi ve Amasya Cumhuriyet Savcılığı görevlerinde bulunduktan sonra Yozgat ili Boğazlıyan ilçesi, Bingöl ve Ağrı Cumhuriyet Başsavcılığı görevlerinde bulundu. 2013 yaz kararnamesi ile Rize Cumhuriyet Başsavcılığına atanan Yağız, 2016 kararnamesi ile de Zonguldak Cumhuriyet Başsavcılığına atandı.

CEMAAT OPERASYONUNU YÜRÜTEN SAVCI TAYİN OLDU

Zonguldak'ta Fethullahçı Terör Örgütü - Paralel Devlet Yapılanması soruşturmasını yürüten Cumhuriyet Savcısı Ercan Yalçınkaya'nın da tayini İstanbul Küçükçekmece Cumhuriyet Savcılığına çıktı. Yalçınkaya'nın gözaltına aldırdığı 19 ismin tamamı tutuklanmıştı.

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler