AnaSayfa > Güncel > AK PARTİ'DEN, POLİS TEŞKİLATINA ZİYARET..

AK PARTİ'DEN, POLİS TEŞKİLATINA ZİYARET..

AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır ve yönetim kurulu üyeleri, Türk Polis Teşkilatı'nın 170. Kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında, Ereğli İlçe Emniyet Müdürü Timur Özgen’i ziyaret etti.

04.Kasım.2015 Çarşamba 11:57
A A

Ziyarette Özgen’e hitaben konuşan Ak Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Çakır, Emniyet Teşkilatının ülkede çok önemli bir yere sahip olduğunu belirtti.

Polis teşkilatının Ereğli’de de başarılı bir çalışma ortaya koyduğunun da altını çizen Çakır şunları söyledi:

“Polisimiz halkın, güvenliği ve huzur içinde yaşam sürdürmesi için mücadele diyor. Ereğli huzurlu bir ilçe. Sizin sağladığınız güvenle hizmetler devam ediyor. Zaman ve sınır tanımadan her türlü hizmete koşan Emniyet Teşkilatımızın kuruluş yıldönümü kutluyoruz. Çalışmalarınızda başarılar diliyoruz” dedi.

Emniyet Müdürü Özgen’de, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Bu sene kuruluş yıldönümümüzü her yıl olduğu gibi yine mutlu bir şekilde kutluyoruz. Çünkü yapmış olduğumuz görev çok kutsal. Ekip olarak başarılı çalışmalarla bu günlere geldik. Bu güzel ve anlamlı günde bizleri yalnız bırakmadığınız, sevgimizi paylaşarak burada bizlerle birlikte olduğunuzdan dolayı, şahsınızda bütün arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Ereğli’nin asayiş olayları yönünden Türkiye’de yaşanabilecek ender ilçelerden biri olduğunu anlatan Özgen daha sonra Çakır ile ilçede tamamlanma aşamasında olan Mobese sistemi üzerine de görüş-alışverişinde bulundu.

Çakır ziyaretin ardından Emniyet hizmet binasında bulunan birimleri de tek tek gezerek, polisleri kutladı.

 

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler

Köşe Yazarları

Videolu Haberler

Foto Galeri

  DÖVİZ KURLARI

Dolar   Euro
Alış Satış Değişim   Alış Satış Değişim
0 0 0   0 0 0

Hava Durumu