AnaSayfa > Güncel > UYSAL, KOLTUĞA YAPIŞTI KALDI!..

UYSAL, KOLTUĞA YAPIŞTI KALDI!..

'15 günde bir mahalleleri gezicem' diyerek halka söz veren ve bunun içinde Halk Toplantılarını iptal eden Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, sözünü çabuk unuttu. Uysal, 42 gündür hiç bir mahallenin kapısını çalmıyor.. Vatandaş derdini anlatacak makam bulamıyor.. Uysal 89 gündür ise sadece Ömerli ve Ören'e bir kez gitti..

01.Ekim.2015 Perşembe 15:47
A A

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, 15 Ekim tarihinde bir karar alarak kamuoyuna Halk Toplantılarını iptal ettiğini duyurdu. Gerekçesini de, '15 günde bir Başkan Yardımcılarımla bir mahalleye giderek vatandaşın sorununu yerinde dinleyeceğim' diye açıklayan Hüseyin Uysal, halka verdiği bu sözü çabuk unuttu.

Uysal, 15 Ekimden bu güne geçen 89 günlük zaman zarfı içerisinde sadece 1 Aralık'ta Ömerli ve Ören mahallesini aynı gün içinde gezmişti. 42 gündür hiç bir mahallenin kapısını çalmayan Hüseyin Uysal, adeta koltuğuna yapışıp kalmış durumda.

Halk Toplantıları iptal edildiği için derdini anlatacak makam bulamayan mahalleli ise Uysal'ın sözünü tutmasını istiyorlar..

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Bu kategorideki diğer haberler

Köşe Yazarları

Videolu Haberler

Foto Galeri

  DÖVİZ KURLARI

Dolar   Euro
Alış Satış Değişim   Alış Satış Değişim
0 0 0   0 0 0

Hava Durumu