AnaSayfa > Güncel > AK PARTİ ENGELLİ KONTENJANINDAN ADAYLIĞINI AÇIKLADI..

AK PARTİ ENGELLİ KONTENJANINDAN ADAYLIĞINI AÇIKLADI..

Kdz.Ereğli Şamlar Köyünden Erol Acar, 'Köylüyüm, içinizden biriyim' diyerek AK Parti Engelli Kontenjanından Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı.

02.Ekim.2015 Cuma 15:15
A A

Karadeniz Ereğli’li genç siyasetci Erol Acar, AK Parti’den Zonguldak Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıkladı. Geçtiğimiz Yerel Seçimlerde İl Genel Meclis üyesi adayı olarak halkın karşısına çıkan Acar, “Milletimize daha iyi hizmet ulaşabilmesi adına Milletvekili aday adayı oldum” dedi.

Acar, bir çok sivil toplum kuruluşunda görevler aldığını belirterek, kendisi hakkında şu bilgileri verdi;

“Adalet ve Kalkınma Partisi icraatları ile net bir şekilde görülmüştür. Bugün Türkiye Ak parti iktidarının başarıları ile dünyada lider ülkeler arasına girmiştir. Halkımıza hizmet davasında Milletvekili aday adayı oldum. Ereğli’li olarak bu davranışım bir çok kişi tarafından takdirle karşılandı. Bana gösterilen ilgi ve alaka karşısında halkımıza daha iyi hizmet gelmesi noktasında çalışmalarımı daha azimli sürdüreceğim.”

Yüzde 46 Engelli Raporunun olduğunu belirten Acar, Ak Partinin Engelli Kontenjanından yararlanmak istediğini belirtti.

AK Parti/den Milletvekili aday adayı olmak isteyen Erkeklerden 5 bin TL, Kadın Adaylardan 2 bin 500 TL başvuru ücreti alınıyor. Yüzde 40'ın üzerinde özürlü raporu bulunanlardan ise herhangi bir ücret talep edilmiyor.

ACAR, KİMDİR?

“1980 yılında Karadeniz Ereğli’ye bağlı Şamlar köyünde doğdum. 4 Çocuklu ailemin en büyük oğluyum. İlk okulu köyümde bitirdim. Orta okulu, Kdz.Ereğli İmam Hatip Lisesi’nde okudum. İnşaat boyacısı olan babam “Boyacı Hüseyin” in inşaattan düşerek ayağını kırması ile evin büyüğü olarak ailemin geçim sorumluluğunu üstlenerek eğitime ara vermek zorunda kaldım. Çocuk yaşımda başladığım çalışma hayatım çıraklık, baba mesleği boyacılık, gazete dağıtıcılığı ve yerel gazete sahipliği ile devam etti. 2014 yılından itibaren de Karadeniz Ereğli Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’nde taşeron işçi olarak çalışmaktayım. Halen “Yöremin Sesi” isimli yerel-bölgesel haftalık gazetemin imtiyaz sahibi olarak bölgemize hizmet vermeye devam etmekteyim. Sarı Basın Kartı sahibiyim. 2 erkek çocuk babasıyım. SİYASİ VE STK KURULUŞLARINDAKİ GÖREVLERİM: 2002 yılından bu yana Ak Parti Kdz.Ereğli İlçe Teşkilatı üyesiyim. Ak Parti Kdz.Ereğli İlçe Gençlik Kolları Teşkilat’tan Sorumlu Başkan Yardımcılığı. 30 Mart 2014 Yerel Seçimlerinde Kdz.Ereğli 6. Sıra İl Genel Meclisi Üyesi adaylığı. Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti Üyeliği. Kdz.Ereğli Gazeteciler Derneği Genel Sekreterliği yaptım.

Kdz.Ereğli Kültürünü Yaşatma Derneği Kurucusu ve Genel Sekreteri. Deniz Feneri Derneği Ereğli Gönüllüsü.”

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler

Köşe Yazarları

Videolu Haberler

Foto Galeri

  DÖVİZ KURLARI

Dolar   Euro
Alış Satış Değişim   Alış Satış Değişim
0 0 0   0 0 0

Hava Durumu