AnaSayfa > Asayiş > KERİM, 5 GÜNDÜR KAYIP.. AİLESİ PERİŞAN...

KERİM, 5 GÜNDÜR KAYIP.. AİLESİ PERİŞAN...

Ereğli'de 5 gündür kayıp olan 16 yaşındaki lise öğrencisi Kerim Karapınar'ın ailesi, çocuklarını bulmak için arama çalışmalarına devam ediyor. İlçede kayıp ilanı asarak çocuklarına ulaşmak isteyen aile, Kerim'in sağlığından endişe etmeye başladıklarını ifade ettiler.

07.Aralık.2014 Pazar 15:57
A A

8 Temmuz akşamı arkadaşları ile iftar yapmak için evden çıkan ve bir daha da eve dönmeyen, bugüne kadar da haber alınamayan 16 yaşındaki Lise öğrencisi Kerim Karapınar ailesi tarafından her yerde aranıyor. İlçede kayıp ilanı asarak çocuklarını bulmak isteyen aile fertleri ve yakınları, görüldüğü ifade edilen yerlerdeki iş yerlerinde bulunan kamera kayıtlarını saatlerce inceliyor.

Sosyal Paylaşım sitesi FACEBOOK üzerinden de Kerim'i görenlerin kendilerine ulaşmasını isteyen aile yakınları, Kerim'in hayatından endişe etmeye başlamış. Kerim'in bulunması için büyük çaba sarf eden amca Bayram Karapınar, ağabeyi ve kardeşleri başta olmak üzere yakın akrabaları, Kerim'in arkadaşlarıyla birlikte aramalara devam ettiklerini söyledi. Kerim'in babası ve kardeşinin şehir dışında, yeğeninin görüldüğü yerlerde aramak için gittiklerini ancak gittikleri her yerde görüldü haberinin asılsız çıktığını söyledi.

Baba Özcan ve Anne Emine Karapınar'ın perişan olduğunu söyleyen Bayram Karapınar " Yani herhangi bir sıkıntısı yoktu. Aynı her ailedeki ortamlar nasılsa aynı öyle. Herhangi bir sıkıntısı yoktu. Salı günü akşamleyin iftara çıkıyor. İftara gidiyor. Arkadaşlarıyla buluşuyor iftarı yapıyorlar. Ondan sonra birbirlerinden ayrılıyorlar. O günden o saten sonra akşam gece eve gelmediği için sabah aramaya başlıyoruz. O saatten sonra emniyete de bildirdik emniyetinde haberi var. Bütün yerel gazetelere bildirdik. Oralarda hep internet sitelerinde aranıyor. Facebook’ta paylaşılıyor. Her yerde bütün arkadaşları okul arkadaşları hepimiz dört koldan arıyoruz yani. Bütün arkadaş çevreleri hep bizle beraber araştırıyorlar. Onlarda dört koldan arıyorlar kız arkadaşları, erkek arkadaşları hepsi bizimle beraber arıyorlar. Hani sağdan soldan haber geliyor şurada gördük biz bilmem ne diyorlar ama kesinlikle asılsız çıkıyor yani. En azından bir yerde küçük bir yazısını bir şeyini görsek yani millet sağlığından endişe etmeye başladık artık. Yani milletin içinde en azından bir umut olur. Ya tamam buradaymış desek tamam ondan sonra geziyor mu tozuyor mu ne kadar nerde ne geziyorsa gezsin hiç yani kimseyle bir sıkıntısı da yok aileyle bir sıkıntısı da yok. Hiçbir sıkıntısı yok. Kendi kendine artık ne oldu artık başına bir iş mi geldi artık farklı şeyler düşünmeye başladık yani. Bir an önce yani aklıma başka bir şey getirmek istemiyorum. Bir an önce bizi görüyorsa duyuyorsa en ufak bir belirti vermesini istiyorum yani. Ya birimizin cep telefonundan ya facebooktan ya bir yerden ben iyiyim falan yani yeri de önemli değil yani iyi olduğunu kendinin olduğuna emin olacağımız bir şekilde iyi olduğunu bize belirtsin. Bizim için yeterli yani" dedi.

EV SANKİ CENAZE EVİ

Gelen gidenden dolayı evin cenaze evine döndüğünü söyleyen Bayram Karapınar "Kendisine de en ufak belki eve gelmediği için korkabilir belki gelirsem şöyle yaparlar böyle yaparlar gibi. Bütün amcaları olsu babası olsun annesi olsun bütün herkesler kesinlikle en ufak kızmayacağına bile garanti ediyor söz veriyor. Annesi zaten perperişan ev cenaze evine döndü. Yani bütün gidenler gelenler sanki cenaze evi gibi ağlayan sızlayan her taraf herkes bir yanda baygın. Babası bir yanda perişan. Herkes onu arıyor şu anda tek ümidimiz bir en ufak bir haber çıkması. Başka bir şey yok" dedi.

Baba Özcan Karapınar Sosyal Paylaşım sitesi facebook üzerinden seslendiği oğluna "Oğlum nerdesin? Neden haber vermiyorsun. Bizi hiç mi düşünmüyorsun. Biz çok endişeliyiz. Sadece iyiyim yaz. Bu bize yeter. Hiç bir şey önemli değil. Bizim için sen önemlisin. Bizi seviyorsan haber ver. annen çok kötü" dedi.

Amca Bayram Karapınar, Kerim'i gören ya da yerini bilenlerin kendilerine 0 536 3390776 ve 0 531 5146444 numaralı telefondan ulaşmalarını istedi.

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler

Köşe Yazarları

Videolu Haberler

Foto Galeri

  DÖVİZ KURLARI

Dolar   Euro
Alış Satış Değişim   Alış Satış Değişim
0 0 0   0 0 0

Hava Durumu