AnaSayfa > Asayiş > Çatı yangını mahalle halkını sokağa döktü

Çatı yangını mahalle halkını sokağa döktü

Ereğli'de bir apartmanın çatı katında çıkan yangın mahalle sakinlerini sokağa döktü. İtfaiyenin zamanında müdahalesi ile yangın kısa sürede kontrol altına alındı.

01.Haziran.2014 Pazar 15:39
A A

Yangın Kepez Mahallesi Prof. Muammer Aksoy Caddesi üzerindeki 3 katlı binanın çatı katında meydana geldi. Alınan bilgilere göre alt katında ekmek fırını bulunan 3 katlı binanın çatı katında çıkan yangını sabah işe gitmek için evden çıkan vatandaşlar görerek itfaiye ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri elektrik tellerin müdahale edemediği yangına arka sokağa geçerek müdahale etti. Kısa sürede kontrol altına alınan yangının fırının bacasından çıkan kıvılcımlar nedeni ile başladığı öğrenildi. Ereğli Belediyesi İtfaiye Müdürü Muhammet Ali Ateş, kısa sürede yangını söndürdüklerini söyledi. Yangını kendilerine komşularının haber verdiğini ifade eden bina sakinlerinden Gürol Çivici ise itfaiyenin kısa sürede gelip söndürdüğünü dile getirdi. Polis bina çevresinde güvenlik önlemi alırken, 112 sağlık ekipleri de olası bir yaralanmaya karşı hazır bekletildi.

Polis çıkan yangınla ilgili olarak soruşturma başlattı.

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler