AnaSayfa > Asayiş > Uyuşturucu illeti, bir gencimizi daha aldı..

Uyuşturucu illeti, bir gencimizi daha aldı..

Ereğli'de tarihi kilisede ölü bulunan Burak Ergül, gözyaşları arasında toprağa verildi. Barış Ergül'ün (16) cenazesine okuldan çıkarak katılan arkadaşlarından bazıları fenalık geçirdi.

01.Haziran.2014 Pazar 14:42
A A

Ereğli' de Orhanlar Mahallesi Tokmaklar sokak üzerinde bulunan tarihi Rum Kilisesinde mahalle halkı tarafından bulunan Barış Ergül, sağlık ekiplerinin yaptığı müdahalede hayatını kaybettiği belirlenmişti. Devlet Hastanesi morguna kaldırılan ve Zonguldak İl sağlık Müdürlüğü tarafından gönderilen tabibin otopsisini tamamladığı Barış Ergül, sabah saat 09.30 sularında ailesine teslim edildi. Gülüç' de ki evlerine getirilen gencin cenazesi, ikindi namazına müteakip kılınacak olan cenaze namazı için Hatip camisine getirildi.

Burada okuldan çıkan ve çantalarını kenara atan arkadaşları başta olmak üzere sevenleri ve ailesi tarafından karşılanan cenaze musalla taşına alındı. Cenaze namazı öncesinde baba Osman Ergül ve Barış Ergül'ün bir çok arkadaşı göz yaşlarını tutamadı. Helalliğin alınmasının ardından kılınan cenaze namazı sonrasında Barış Ergül, gözyaşları içerisinde şehir mezarlığında son yolculuğuna uğurlandı.

 

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler