AnaSayfa > Asayiş > EREĞLİ POLİSİNDEN UYUŞTURUCU DENETİMİ..

EREĞLİ POLİSİNDEN UYUŞTURUCU DENETİMİ..

Ereğli'de, son bir yıl içerisinde iki gencin uyuşturucu yüzünden hayatını kaybetmesi ve bir gencin komaya girmesi üzerine, polisler sokak aralarındaki eski binalarda ve balıkçı barınaklarında operasyon yaptı. Polisin operasyonuna zabıta ekipleri destek verdi.

11.Temmuz.2014 Cuma 12:38
A A

Ereğli'de, 15 Mayıs 2013 tarihinde uyuşturucu bağımlısı Yunus Özdemir'in silahla kendini vurarak intihar etmesi, 29 Mayıs 2014 günü akşam saatlerinde 16 yaşındaki Barış Ergül'ün uyuşturucu kullandıktan sonra çakmak gazı çekmesi sonrası hayatını kaybetmesi ve son olarak dün gece 23 yaşındaki Ö.A.'nın bonzai diye tabir edilen uyuşturucu maddeyi kullanarak komaya girmesi üzerine polis operasyon yaptı. 50 polis ile Kdz. Ereğli Belediyesi zabıta memurlarının da katıldığı operasyonda, Akarca ve Süleymanlar Mahallesi'ndeki eski binalar ile balıkçı barınaklarının bulunduğu alanda denetim yaptı. Eski binalarda uyuşturucu ya da alkol alan gençler olup olmadığını kontrol eden polis ekipleri, Yalı Caddesi üzerindeki kafeteryalarda da kimlik kontrolü yaptı. Uygulama boyunca 150 kişinin kimlik sorgusu yapılırken, trafik ekipleri 50 aracın sürücüsü ve evraklarını kontrol etti. Operasyon da olumsuz bir duruma rastlanmazken, denetimlerin belirli aralıklarla devam edeceği belirtildi.

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler