AnaSayfa > Güncel > DENİZ HARP OKULU ÖĞRENCİLERİ, KDZ. EREĞLİ BELEDİYESİ’NDE

DENİZ HARP OKULU ÖĞRENCİLERİ, KDZ. EREĞLİ BELEDİYESİ’NDE

Milli Savunma Üniversitesi Deniz Harp Okulu öğrencileri Kdz. Ereğli Belediyesi’ni ziyaret etti. Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Kdz. Ereğli’nin Deniz Kuvvetleri’yle bütünleşmiş bir kent olduğunu belirterek, “Türk Silahlı Kuvvetleri ile iftihar ediyoruz, sizlerle gurur duyuyoruz. Geleceğin komutanları olan sizlere eğitimlerinizde başarılar diliyorum” dedi.

05.Eylül.2022 Pazartesi 16:59
A A

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Deniz Harp Okulu öğrencilerini başkanlık makamında ağırladı.
Başkan Posbıyık, eğitimleri kapsamında Kdz. Ereğli Liman’ını ziyaret eden Deniz Harp Okulu öğrencilerini belediye girişinde törenle karşıladı. Birlik Komutanı Dz.Alb. Volkan Salih Eser, Dz.Yb. İbrahim Dilek, Dz.Yb. Yasin Yahşi ve öğrencilere ziyaretleri için teşekkür eden Başkan Posbıyık; “Başta komutanlarımız olmak üzere öğrencilerimize selam ve sevgilerimi iletiyorum. Sizleri ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Kdz. Ereğli Deniz Kuvvetleriyle bütünleşmiş bir kenttir. Bu bütünleşme bütün alanlarda mevcut. Gayet iyi ilişkilerimiz var. Sizleri burada görmek mutluluk verdi. Silahlı Kuvvetlerimizle, Deniz Kuvvetlerimizle iftihar ediyoruz. Sizlerle gurur duyuyoruz. Geleceğin komutanları olan sizlere eğitimlerinizde başarılar diliyorum” dedi.
Dz.Alb. Volkan Salih Eser de Ereğli’de bulunmaktan mutluluk duyduklarını belirtti. Ziyaretin sonunda karşılıklı hediyeleşme gerçekleşti ve hatıra fotoğrafı çekildi.

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler