AnaSayfa > Güncel > ARSLAN KELEŞ, 7 GRUPTA DA SEÇİMİN GALİBİ

ARSLAN KELEŞ, 7 GRUPTA DA SEÇİMİN GALİBİ

Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası'nda seçimi kazanan taraf mevcut başkan Arslan Keleş oldu. Niyazi Özcan'a karşı Arslan Keleş'in mavi listesi 7 meslek komitesinde de seçimleri kazandı.

10.Şubat.2022 Perşembe 14:59
A A

1. MESLEK GRUBU (GIDA): Tanyıldız Grup Dayanıklı Tüketim Malları Mobilya Gıda Hediyelik Eşya İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi; Öz Üçler Gıda İthalat Ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi (Meclis Asil Üyesi); Grup Gıda Turizm İnşaat Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi.

2. MESLEK GRUBU (İMALAT): Çakıray Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi; Tatsan Çelik Konstrüksiyon İmalat Ve Montaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi; Batı Karadeniz Makina Metal Çelik Konstrüksyon İnşaat Turizm Hizmet Taşımacılık Dayanıklı Tüketim Malları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi.

3. MESLEK GRUBU (İNŞAAT): Balcılar - Yüksel Balcı;  Karadeniz Ereğli Duru Yapı İnşaat Metal Taşımacılık Tarım Gıda Sosyal Hizmetler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi ; Öz Ka Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi.

4. MESLEK GRUBU (NAKLİYE): Keleşsan Keleşler Otomotiv Sac İnşaat Harfiyat Taahhüt Turizm San Ve Tic A.Ş.; Çemsan Lojistik Metal Hizmet San Ve Tic Ltd Şti; Karadeniz Ereğli Tunç Rulman Makina Otomotiv Güzellik Salonu Gıda İnşaat San Ve Tic Ltd Şti.

5. MESLEK GRUBU (TÜKETİM): Sesliler Kuyumculuk-Yavuz Sesli; GB Mobilya Tekstil İnşaat Ve Nakliyat San.Tic. Ltd. Şti.; Ereğli Şen Elektronik Gsm Otomotiv Nakliyat İnşaat Tekstil Sosyal Hizmetler San ve Tic. Ltd. Şti.

6. MESLEK GRUBU (HİZMET): Karadeniz Ereğli Simge Sigorta Aracılık Hizmetleri Ltd. Şti.; Özerler Sigorta Aracılık Hizmetleri Ltd. Şti.; Yavuz Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği Sağlık Hizmetleri Nakliyat Hayvancılık Gıda Turizm İnşaat İmalat San.Tic. Ltd. Şti.

7. MESLEK GRUBU (SAC): Karadeniz Ereğli Çiftgüller Metal Nakliye Turizm Gıda İnşaat Taahhüt San ve Tic Ltd. Şti.; Koşunlar Demir Çelik Nakliyat San ve Tic. Ltd. Şti;
Keleş, seçim sonrası yaptığı açıklamada, seçimi birlik ve beraberlik içerisinde kazandıklarını belirterek emeği geçenlere teşekkür etti.

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler

Köşe Yazarları

Videolu Haberler

Foto Galeri

  DÖVİZ KURLARI

Dolar   Euro
Alış Satış Değişim   Alış Satış Değişim
0 0 0   0 0 0

Hava Durumu