AnaSayfa > Güncel > BAŞKAN POSBIYIK’TAN KIYICAK, HAMZAFAKILI VE ÖREN’E DOĞALGAZ MÜJDESİ

BAŞKAN POSBIYIK’TAN KIYICAK, HAMZAFAKILI VE ÖREN’E DOĞALGAZ MÜJDESİ

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, bu yıl Kıyıcak ve Hamzafakılı’da, 2023 yılında ise Ören Mahallesi’nde doğalgaz çalışmalarının başlayacağı müjdesini verdi.

02.Kasım.2022 Çarşamba 15:19
A A

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Kasım Ayı Meclis toplantısında Kıyıcak, Hamzafakılı ve Ören mahallelerine doğalgaz müjdesi verdi.

Başkan Posbıyık, yapılan çalışmalarla ilgili şu bilgileri paylaştı:

“Doğalgaz için büyük mücadele veriyoruz. Bir meclis üyesi Ören’e gidiyor, atıyor palavraları; ‘Belediye bir şey yapmıyor, ben uğraşıyorum sizin için’ diyor. ‘Getirebilirsek biz getiririz, bizim grubumuz getirir’ diyor. Sen ne anlarsın doğalgazdan!
Kıyıcak, Hamzafakıhlı’ya geçiyoruz; bütçeleri olmadığı için İstanbul’a gittim. Genel Müdürle konuştum. Yeniden bütçeye koyduracaklar. Ören’de orada mülkiyet sorunları var ama 2023 yılında bütçeye koyma sözü aldım, orada da belli bir hattan geçireceğiz. Bu yıl Kıyıcak ve Hamzafakılı’da, 2023 yılında ise Ören Mahallesi’nde çalışmalar başlayacak.
-SİZİN BU KADAR GÜCÜNÜZ VARSA, KARAYOLLARINDAN ONAY ÇIKARTIN , GÖKTEPE YAN YOLUNA DA VERELİM”
Sizin bu kadar gücünüz varsa, Göktepe yan yolundan doğalgaz borusunu geçiremiyorum. Yalı sokak, onlarca insan, Huzurevi doğalgaz bekliyor. Karayolları Bölge Müdürü ‘Buradan geçişe izin vermem’ diyor. Bana gelenlere, AK Parti İlçe Başkanlığı orada, gidin oraya, ‘Karayolları izin vermiyor’ diye vatandaşları gönderiyorum. “Başkan bu işi yapamadı diye söyleyin” dedim. ‘Beni eleştirin. Onlar beni eleştirmenizi severler’ diyorum. DERGAZ hazır, doğalgaz hazır. Huzurevine oradaki mahallelere doğalgaz getirelim. Ereğli’ye bir şey yapmıyorsunuz. Belediyenin yaptıklarıyla Ereğli ayakta. Hükümet meydanına sonunda izin aldılar. Her yerde hükümet konağı var bizde yok. Havuza da inşallah başlarlar.
-EREĞLİ’Yİ SEVMEK LAZIM-
Ereğli’yi sevmek lazım. Öncelikle partimden de önce Ereğli’yi seviyorum. Ereğli’ye göz göre göre kötülük yapamam. Ereğli’ye kötülük yapanları tarih affetmeyecek. Tarihe yansıtacağım bunların hepsini. Kitap hazırlıyorum; isim isim yer vereceğim kitabımda. Tabi siz, Milletvekillerine emir eri gibi olursanız, olmaz bir şey zaten…”

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler