AnaSayfa > Güncel > TARİHİ KENTLER BİRLİĞİ ÖDÜLÜ, KDZ. EREĞLİ BELEDİYESİ’NE GELDİ

TARİHİ KENTLER BİRLİĞİ ÖDÜLÜ, KDZ. EREĞLİ BELEDİYESİ’NE GELDİ

Tarihi Kentler Birliği tarafından düzenlenen Tarihi ve Kültürel Mirası Koruma Proje ve Uygulamalarını Özendirme Yarışması’nda “Kaletepe ve Karadeniz Ereğli Kalesi Çevre Düzenleme Projesi” ile ödül alan Kdz. Ereğli Belediyesi’ne bu ödülü takdim edildi.

03.Ekim.2022 Pazartesi 14:06
A A

30 Eylül - 1 Ekim 2022 tarihlerinde İstanbul Fatih Belediyesi’nin ev sahipliğinde Tarihi Kentler Birliği’nin 2022 yılı 2. Olağan Genel Kuruluna, Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ı temsilen, Tarihi Kentler Birliği Meclis Üyesi, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Tayyar Mendeş ve ÇEKÜL Vakfı Temsilcisi, Başkanlık Danışmanı Raif Tokel katıldı.
Tarihi Kentler Birliği tarafından bu yıl 21. düzenlenen Tarihi ve Kültürel Mirası Koruma Proje ve Uygulamalarını Özendirme Yarışması'nda ödül alan projeler Eylül ayında belirlenmiş, Kdz.Ereğli Belediyesi de “Kaletepe ve Karadeniz Ereğli Kalesi Çevre Düzenleme Projesi” ile Tarihi Kentler Birliği Proje Ödülü almıştı.
Gerçekleşen olağan genel kurulda, Proje Ödülü alan “Kaletepe ve Karadeniz Ereğli Kalesi Çevre Düzenleme Projesi”ne ilişkin plaket Kdz. Ereğli Belediyesi’ne takdim edildi.
Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Tayyar Mendeş ve Başkanlık Danışmanı Raif Tokel, ödülü Belediye Başkanı Halil Posbıyık’a arz ettiler.
Başkan Posbıyık, kentin tarihi ve kültürel mirasını korumaya dönük çalışmalara devam edeceklerini söyledi.

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler