AnaSayfa > Güncel > ÇALIŞMA ARKADAŞLARI UĞURLADI..

ÇALIŞMA ARKADAŞLARI UĞURLADI..

Ereğli Demir ve Çelik Fabrikalarındaki iş kazasında yaşamını yitiren 1.Sıcak Haddehane Müdürlüğü Mekanik Bakım personeli işçi Cemil Üstünel için tören düzenlendi.

06.Ağustos.2016 Cumartesi 12:31
A A

Sarıkorkmaz Mahallesi’ndeki Safa Camisi’nde bulunan Belediye Gasilhanesinde dini vecibeleri yerine getirilen merhum Üstünel, cenaze aracı ile Erdemir Göztepe Sağlık Hizmetleri Müdürlüğü önüne getirildi.
Erdemir Genel Müdürü Sedat Orhan, Türk Metal Şube Başkanı Metin Ercan, Ereğli Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan Atay, Erdemir Genel Müdür Yardımcıları, Esat Günday, Kaan Böke, Nezih Tunalı, Türk Metal Şube yöneticileri Yakup Yılmaz, Hakan Eskibina, Soner Uslubaş, Mehmet Karakaya, İş Yerleri Baştemsilcisi Turgay kavak, direktörler, müdürler, mühendisler, eşi Fatma Üstünel, çocukları ile aile yakınları ve kalabalık işçi arkadaşlarının katıldığı törende Kur’an okundu, dualar edildi, helallik alındı.
Tekrar cenaze aracına konulan Merhum Üstünel, daha sonra Alaplı’daki evinin önüne getirilerek, burada da mahalle sakinlerinden helallik alındı, daha sonra ise Düzce’ye götürüldü.
Törenin ardından Genel Müdürü Orhan ile Türk Metal Şube Başkanı Ercan, merhumun ailesine ve mesai arkadaşlarına başsağlığı dileğinde bulundular.
Üstünel, ikindi namazı ardından dereli Merkez Camisi’nde cenaze namazı kılınmasının ardından, dereli Köyü Mezarlığı’nda toprağa verilecek. Bu arada, cenazeye gitmek isteyen mesai arkadaşları için ise saat 15.00’de 1. Sıcak Haddehane Müdürlüğü önünden araç kaldırıldı.

-OLAY-
Erdemir’de dün 16.30/00.30 vardiyasında işe gelen 1.Sıcak Haddehane Müdürlüğü Mekanik Bakım personeli talihsiz işçi, akşam saatlerinde soğuk makastaki hareketli masada sıkışarak ağır yaralanmıştı. Özel Echomar Hastanesine kaldırılan Üstünel, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı. Merhum Üstünel evli ve 1 kız 3 çocuk babasıydı.

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler

Köşe Yazarları

Videolu Haberler

Foto Galeri

  DÖVİZ KURLARI

Dolar   Euro
Alış Satış Değişim   Alış Satış Değişim
0 0 0   0 0 0

Hava Durumu