AnaSayfa > Güncel > ÇİLEK ŞENLİKLERİ TOPLANTISI YAPILDI..

ÇİLEK ŞENLİKLERİ TOPLANTISI YAPILDI..

Ereğli'deki STK'lar ile bir araya gelen Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Mayıs ayı sonunda yapılacak Çilek Şenlikleri için görüşlerini aldı..

04.Temmuz.2016 Pazartesi 9:56
A A

Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, 27-28-29 Mayıs 2016 tarihleri arasında yapılması planlanan Osmanlı Çileği Kültür ve Sanat Şenlikleri kapsamında sivil toplum kuruluşları ve dernek temsilcileriyle Atatürk Kültür Merkezi Nikâh Salonu’nda bir araya gelerek görüş alışverişinde bulundu.
Çeşitli dernek başkanları ve yöneticilerinin görüş ve önerilerini belirttiği toplantıda konuşan Başkan Uysal, Ereğli Belediyesi’nin Ereğli halkının olduğunu ifade etti.
Amaçlarının ortak olduğunu belirten Başkan Uysal,”Amacımız ortak. O da Karadeniz Ereğli’nin daha ileri gitmesi için çalışmak. Bu manada ilçemizin tarihi, kültürel ve yöresel değerleri var. Ereğli, değişik renklerin ve mozaiklerin birleşmesiyle ortaya çıkan küçük bir Türkiye modeli gibi.
Bu şenliklerde kültürel ve sanatsal etkinliklere ağırlık vermeyi düşünüyoruz. Sizlerin görüş ve önerileri ile ortaya anlamlı ve güzel etkinlikler çıkacağına inanıyorum” dedi.

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler

Köşe Yazarları

Videolu Haberler

Foto Galeri

  DÖVİZ KURLARI

Dolar   Euro
Alış Satış Değişim   Alış Satış Değişim
0 0 0   0 0 0

Hava Durumu