AnaSayfa > Güncel > UYSAL 2 YILI DEĞERLENDİRDİ; 'EREĞLİ'NİN GELECEĞİ PARLAK'

UYSAL 2 YILI DEĞERLENDİRDİ; 'EREĞLİ'NİN GELECEĞİ PARLAK'

Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, görevde bulundukları 2 yıl içinde Katılımcı, Kültürel, Çevreci, Sosyal ve Hizmet Belediyeciliği alanında yaptıkları hizmetleri tek tek anlattı, Ereğli'nin geleceğine dair, 'Geleceğimiz parlak' dedi..

04.Temmuz.2016 Pazartesi 15:23
A A

Görevinin 2 yıllık süresini tamamlayan Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Opr.Dr.Hüseyin Uysal, bu süreçte yapılan tüm çalışmaları detayları ile birlikte kamuoyuna açıkladı.

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Opr. Dr. Hüseyin Uysal, görevinin 2 yıllık döneminde yapılan çalışmaları sinevizyon gösterisi eşliğinde gazeteciler aracılığı ile kamuoyuna açıkladı. Belediye toplantı salonunda “Katılımcı, kültürel, çevreci, sosyal ve hizmet belediyeciliği yolunda 2 yıl” sloganı ile karşılanan gazetecilere yapılan çalışmalar ile ilgili detaylı açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Uysal, kendisine yöneltilen sorulara da yanıt verdi.

BİLİM ŞENLİĞİ ÖDÜL GETİRDİ

Uysal, AK Parti Genel Merkezi tarafından Ak Partili belediyeler arasında düzenlenen yarışmada “Bilim Şenliği” ile jüri özel ödülü almaya hak kazandıklarını anlatarak, “Gençlik Konulu temayı işlediğimiz bilişim şenliğinin görseli olduğu video çalışmaları jüri özel ödülüne layık görüldü. 13 Nisan tarihinde Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu tarafından jüri özel ödülü alacağız. Bugüne kadar aldığımız böyle bir jüri ödülü de yok” dedi.

GELECEĞİMİZ PARLAK

İlçede yaşandığı öne sürülen ekonomik kriz ve ilçe ekonomisine ilişkin bir soruya da yanıt veren Başkan Uysal, “Kdz.Ereğli’nin geleceğini daha güzel görüyorum, parlak görüyorum. Ereğli’nin geleceği bir çok İl’den daha güzel olacaktır” dedi.

EMEKLİLERİ SEVİNDİRECEK GELİŞME

Başkan Uysal, gazetecilerin sorusu üzerine ayrıca emeklilerin TOKİ kanalıyla ucuz konut alabilmesi için arsa arayışlarına yardımcı olduklarını, TOKİ’nin bulunan arsalara onay vermesi halinde gerekli imar çalışmalarını da yapmaya hazır olduklarını açıkladı.

Toplantıya Belediye Başkan Yardımcıları Alptekin Dursun, Esra Alpago, İsmail Başer ve İbrahim Cöbek’in yanı sıra çok sayıda gazeteci katıldı. Toplantının ardından Başkan Uysal, gazetecilere Bozhane mevkisindeki sosyal tesislerde Ereğli pidesi ikramında bulundu.

İŞTE 39 BAŞLIKTA O ÇALIŞMALAR VE PROJELER

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler

Köşe Yazarları

Videolu Haberler

Foto Galeri

  DÖVİZ KURLARI

Dolar   Euro
Alış Satış Değişim   Alış Satış Değişim
0 0 0   0 0 0

Hava Durumu