AnaSayfa > Güncel > BAŞKAN POSBIYIK’TAN, ERDEMİR VE TAT METAL’E TEPKİ

BAŞKAN POSBIYIK’TAN, ERDEMİR VE TAT METAL’E TEPKİ

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, 12 branşta 900 sporcusu bulunan Kdz. Ereğli Belediyespor’a tüm çağrılara rağmen destek vermeyen Erdemir ve Tat Metal’e tepki gösterdi. Posbıyık, “Erdemir’de çalışanların çocuklarına, Tat Metal’de çalışanların çocuklarına spor yaptırıyoruz ama onlardan malesef bu Ereğli’ye bir hayır yok.” dedi.

07.Ekim.2022 Cuma 13:24
A A

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Ekim ayı belediye meclis toplantısında Erdemir ve Tat Metal’e tepki gösterdi.
12 branşta 900 sporcusu bulunan Kdz. Ereğli Belediyespor’a Erdemir ve Tat Metal’in destek olmadığını anlatan Başkan Posbıyık, şunları söyledi:
“Futbol Takımımız, çok değerli yönetim kurulu üyeleriyle birlikte maddi, manevi hiçbir şeyi esirgemeden büyük bir mücadele veriyor. Destek veren dostlarımız da var. Ama sponsorluk konusunda bir şey yok. Ne Tatoğlu’ndan bir haber var, ne de Erdemir’den. Bize sponsorluk yapan bir tek Ereğli Gemi çıktı. Hakan Şen’e buradan şükranlarımı sunuyorum. Onlarla sponsorluk anlaşması yaptık. Şu anda bir tek o yardım ediyor. Biz Erdemir’deki çalışanların çocuklarına spor yaptırıyoruz, Tatoğlu’nda çalışanların çocuklarına spor yaptırıyoruz ama onlardan maalesef bu Ereğli’ye hayır yok.”

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler