AnaSayfa > Güncel > KDZ. EREĞLİ BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİME DESTEK

KDZ. EREĞLİ BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİME DESTEK

Kdz. Ereğli Belediyesi, 2022-2023 eğitim-öğretim dönemi öncesi kent genelindeki okullarda Milli Eğitim Müdürlüğü’nden gelen talep doğrultusunda yıkama, tırpan ve çevre düzenleme çalışması yaptı. İhtiyaç duyulan okullarda dezenfekte ve tamirat işleri ile yaya geçidi düzenlemeleri yapılarak okullar öğrenci ve öğretmenlere hazır hale getirildi.

09.Eylül.2022 Cuma 15:26
A A

12 Eylül Pazartesi günü başlayacak olan 2022-2023 eğitim-öğretim dönemi öncesi Kdz. Ereğli Belediyesi, Başkan Halil Posbıyık’ın talimatıyla okullara destek oldu.
Milli Eğitim Müdürlüğü’nden gelen talepler doğrultusunda Temizlik İşleri Müdürlüğü, Atatürk Orta Okulu, Saniye Erdoğan Anaokulu, 15 Temmuz Şehitleri İmam Hatip Ortaokulu, Nurdan ve Ahmet Orhan Oğuz Anaokulu, Nurdan ve Ahmet Orhan Oğuz İlkokulu, Nurdan ve Ahmet Orhan Oğuz Ortaokulu, Kışla Mahmut Likoğlu Ortaokulu, Özel Eğitim Uygulama Okulu, Göktepe İlkokulu, Topçalı İlkokulu, Hamzafakıllı İlkokulu, Bölücek İlk ve Ortaokulu, Köseler İzmirlioğlu İlkokulu, İzmirlioğlu İlkokulu, İbrahim Süheyla İzmirli Fen Lisesi, Ereğli Endüstri Meslek Lisesi, Korubaşı TOKİ İlkokulu, Ören İlkokulu, Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, İhsan Yılmaz Ortaokulu, Pestilci Ortaokulu, Hatice Erdem Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Ereğli Borsa İstanbul Atatürk Anadolu Lisesi, Kestaneci İbrahim İzmirli İlkokulu, İsmet İnönü İlkokulu ve Ömerli İlkokulu’nda tırpan çalışması yaptı.
Ekipler ayrıca gelen talepler doğrultusunda 15 okulun bahçesini yıkadı. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri de bazı okul çevresi ve bahçesinde tamirat işleri yaptı. Bazı okulların bahçesine yeni basketbol potaları yerleştirdi. Atatürk Ortaokulu, Pestilci Ortaokulu, Dikmen İlkokulu ve Kestaneci İbrahim İzmirli İlkokulu önünde yaya geçidi düzenlemeleri yapıldı. Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri de okul yönetimlerinin talebi doğrultusunda bazı okullarda dezenfekte ve ilaçlama çalışması yaptı.

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler

Köşe Yazarları

Videolu Haberler

Foto Galeri

  DÖVİZ KURLARI

Dolar   Euro
Alış Satış Değişim   Alış Satış Değişim
0 0 0   0 0 0

Hava Durumu