AnaSayfa > Güncel > ATATÜRK ORTAOKULU KIZ FUTBOL TAKIMI, ALTINLA ÖDÜLLENDİRİLDİ

ATATÜRK ORTAOKULU KIZ FUTBOL TAKIMI, ALTINLA ÖDÜLLENDİRİLDİ

Kdz. Ereğli Belediye Meclis toplantısında Manisa’da oynanan Okul Sporları şampiyonasında Türkiye 2’ncisi olan Atatürk Ortaokulu Yıldız Kız Futbol Takımı altınla ödüllendirildi. Belediye Başkanı Halil Posbıyık genç sporcuları tebrik ederek, “Eğitimlerinizde de başarı gösterirseniz sizleri ayrıca ödüllendireceğim” dedi.

08.Eylül.2022 Perşembe 13:34
A A

Kdz. Ereğli Belediye Meclisi Eylül ayı toplantısında Türkiye 2’ncisi olan Atatürk Ortaokulu Yıldız Kız Futbol Takımı’nın 18 sporcusu ve 4 antrenörü yarım altın ile ödüllendirildi.
Belediye Başkanı Halil Posbıyık, genç sporcuları kutlayarak siyasi parti grup sözcüleriyle birlikte altınlarını takdim etti. Belediye meclisinde oy birliğiyle Atatürk Ortaokulu Yıldız Kız Futbol Takımı’nı ödüllendirdiklerini belirten Başkan Posbıyık, şunları söyledi:
“Okul Sporları Federasyonu Türkiye Şampiyonası’nda Kırıkkale'de ve Manisa'da oynanan maçlar sonrasında Türkiye 2’ncisi olan Atatürk Ortaokulu Yıldız Kız Futbol Takımı’nı tebrik ediyoruz. Belediye meclisimizin amacı sporu ve gençleri teşvik etmek, özendirmek ve diğerlerine örnek olup rekabeti artırmak. Bu gençlerimizi tebrik ediyorum. Özellikle ailelerinizi sizleri futbola yönlendirdikleri için kutluyorum. Sizlerden sadece sporda değil, eğitimlerinizde de başarı bekliyorum. Ben hocalarınızdan takip edeceğim, eğer derslerinizde de başarı gösterirseniz sizleri ayrıca ödüllendireceğim. Büyük Önder Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyette demokrasiyi sizler savunacaksınız. Sizleri seviyorum ve hayatlarınızda başarılar diliyorum.”
Ödül takdiminin ardından hatıra fotoğrafı çekildi.

 

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler