AnaSayfa > Güncel > CUMARTESİ PAZARI BÖLGESİNDE YAĞMUR SUYU GİDERLERİ GENİŞLETİLİYOR

CUMARTESİ PAZARI BÖLGESİNDE YAĞMUR SUYU GİDERLERİ GENİŞLETİLİYOR

Kdz. Ereğli Belediyesi, aşırı yağmurlarda giderlerinin yetersiz kaldığı Müftü Mahallesi Suat Başol sokakta (Cumartesi Pazarı bölgesi) benzer sıkıntıların yaşanmaması için çalışma başlattı.

01.Eylül.2021 Çarşamba 11:20
A A

Kdz. Ereğli Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü, Müftü Mahallesi Suat Başol sokakta (Cumartesi Pazarı bölgesi) yağmur suyu gideri genişletme çalışması başlattı.
Kentte aşırı yağan yağmurlar sonrası bu bölgede giderlerin yetersiz kalması nedeniyle yaşanan sıkıntıların önüne geçmek için Başkan Halil Posbıyık’ın talimatıyla ekipler çalışmalarına başladı. Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürü Deniz Koca, ani yağışlarda giderlerin yetersiz kaldığını belirterek “Başkanımız Halil Posbıyık’ın talimatıyla planlamamızı yaparak su hattı giderini 1200 mm. çapındaki büzlerle genişleteceğiz ve gideri Kabasakal deresinin Devrek Yol ayrımı bölgesine bağlayacağız. Kazı çalışmalarına 150 adet büzün bölgeye naklinden sonra önümüzdeki hafta başlayacağız” dedi.

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler