AnaSayfa > Güncel > SANAT SOKAĞI’NDA 30 AĞUSTOS COŞKUSU YAŞANDI

SANAT SOKAĞI’NDA 30 AĞUSTOS COŞKUSU YAŞANDI

Kdz. Ereğli Belediyesi Müzik Topluluğu’nun 28-29-30 Ağustos akşamları Sanat Sokağı’ndaki canlı müzik etkinliği Ereğli halkının büyük beğenisini topladı. Etkinliğin üçüncü gününe, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın coşkusu egemen oldu. Türk Bayrakları eşliğinde her bir ağızdan marşlar söylendi.

01.Eylül.2021 Çarşamba 11:17
A A

Kdz. Ereğli Belediyesi Müzik Topluluğu 29-29-30 Ağustos akşamları Sanat Sokağı’nda canlı müzik performansı gerçekleştirdi. Etkinliğin üçüncü gününde 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın coşkusu Türk Bayrakları eşliğinde her bir ağızdan marşlar söylenerek ve konser dinlenerek yaşandı. Ereğli halkının büyük beğenisini toplayan etkinlik sırasında izleyiciler dans ettiler, şarkılara eşlik ettiler.

30 Ağustos nedeniyle bütün alan Türk Bayraklarıyla donatıldı, halka bayrak dağıtıldı. İzleyiciler ellerinde bayraklarla etkinliğe katıldılar.
Kdz. Ereğli Müzik Topluluğu’nun konserleri sırasında bazı izleyiciler de zaman zaman sahneye çıkarak ellerine mikrofonu aldılar ve şarkılar söyleyerek konsere katıldılar.
Kdz. Ereğli Belediyesi Halk Dansları Ekibi de üç günlük etkinlik sırasında farklı gösteriler yaptı. Ekip, 30 Ağustos’ta zeybek oynadı.

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler