AnaSayfa > Güncel > ATALAY AİLESİNİN ACI GÜNÜ..

ATALAY AİLESİNİN ACI GÜNÜ..

Ereğli'li sanatçı Engin Atalay ve Belediye Mezarlıklar Müdürü Metin Avcı'nın eşinin yeğeni Efkan Atalay, 1 yıldır mücadele ettiği hastalığa yenik düştü ve genç yaşta aramızdan ayrıldı. Atalay'ı, Zindancılar Köyünde son yolculuğuna sevenleri uğurladı..

10.Ağustos.2015 Pazartesi 16:24
A A

Yakalandığı gırtlak kanseri hastalığıyla 1 yıldır mücadele eden Efkan Atalay, hayata tutunamayarak genç yaşta aramızdan ayrıldı.

Ereğli'li sanatçı Engin Atalay ve Belediye Mezarlıklar Müdürü Metin Avcı'nın eşi Songül Avcı'nın yeğeni, Ereğli Belediye İtfaiye Personeli Yılmaz Atalay'ın oğlu Efkan Atalay (30), İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede dün akşam saatlerinde hayata gözlerini yumdu.

Atalay, bugün öğle namazına müteakip Zindancılar Köyünde son yolculuğuna sevenleri tarafından uğurlandı.

Belediye Mezarlıklar Müdürü Metin Avcı'nın kıldırdığı cenaze namazına, Ereğli Belediye Başkanı Opr.Dr.Hüseyin Uysal, Muhtarlar Derneği Başkanı Şükrü Kılıç, AK Parti İl Genel Meclis Üyeleri, AK Parti'li yöneticiler, Ereğli'nin tanınmış simaları, esnaf ve işadamları ile çok sayıda Atalay ailesinin dostları katıldı. Atalay'ın çalıştığı banka ve yakın arkadaşları da, cenaze namazı için İstanbul'dan Ereğli'ye geldi.

Atalay, sevenlerinin gözyaşları arasında köy mezarlığında ebedi istirahatgahına defnedildi.

Efkan Atalay'ı çok seven ünlü sima Sedat Peker'de cenazesine çelenk gönderdi.

Haberci Ailesi olarak genç kardeşimize Allahtan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileriz.

 

 

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan kdzereglihaberci.com sorumlu tutulamaz.

Henüz yorum yapılmamış.

Bu kategorideki diğer haberler

Köşe Yazarları

Videolu Haberler

Foto Galeri

  DÖVİZ KURLARI

Dolar   Euro
Alış Satış Değişim   Alış Satış Değişim
0 0 0   0 0 0

Hava Durumu