AnaSayfa > Güncel > UYSAL, ŞÖYLE BİR DOLAŞTI!..

UYSAL, ŞÖYLE BİR DOLAŞTI!..

42 gündür hiç bir mahalleye gitmeyen ve Halk Toplantılarını iptal ettikten sonra 89 gün boyunca sadece Ömerli ve Ören'i gezen Belediye Başkanı Hüseyin Uysal'a mahallelerde tepki artınca, 3 mahalleyi 'şöyle bir' gezdi. Vatandaşlardan habersiz Muhtarları ziyaret etmiş oldu..

01.Aralık.2015 Salı 15:38
A A

Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, kendisine yönelik tepkiler artınca bazı Meclis Üyeleriyle birlikte Korubaşı, Kavaklık ve Kepez mahallelerini şöyle bir gezdi, muhtarları ziyaret etti.

Başkan Uysal, beraberindeki meclis üyeleri Ayhan Atay, İhsan Yazıcıoğlu, Sezai Meriç, Fevzi Mazlum ve Eyüp Karaaslan ve Muhtarlar Derneği Başkanı Şükrü Kılıç ile birlikte ilk olarak Korubaşı Mahallesi’ni ziyaret etti.

Burada Mahalle Muhtarı Kemal Muratoğlu ile görüşen Uysal ardından Kepez'e geçerek Muhtar Baki Karaarslan ile bir görüşme yaptı.

Uysal son olarak Kavaklık mahallesi Gövçmenler sokakta bulunan bir kahvede kahve müşterileriyle sohbet etti Muhtar Nazif Kaplan'dan bilgiler aldı.

42 gündür hiç bir mahalleye gitmeyen ve Halk Toplantılarını iptal ettikten sonra 89 gün boyunca sadece Ömerli ve Ören'i gezen Belediye Başkanı Hüseyin Uysal'a mahallelerde tepki artınca, 3 mahalleyi 'şöyle bir' gezmiş oldu ve vatandaşlardan habersiz Muhtarları da ziyaret etmiş oldu..

Yorumlar
YORUM EKLE

Bu kategorideki diğer haberler

Köşe Yazarları

Videolu Haberler

Foto Galeri

  DÖVİZ KURLARI

Dolar   Euro
Alış Satış Değişim   Alış Satış Değişim
0 0 0   0 0 0

Hava Durumu